Kongelige30. april 2018

Hertuginde Kates kjole vækker opsigt: Burde vi være bekymrede?

Da hertuginde Kate viste sin nyfødte søn frem i sidste uge, bar hun en rød kjole, som nu vækker associationer til en ikonisk gyserfilm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.34096605.jpg
 Foto: All Over Press

For en uge siden fødte hertuginde Kate sit tredje barn, og bare få timer efter fødslen viste hun sit tredje barn frem for verden.

I den anledning bar hun en røde kjole med en hvid blondekrave, som var en slags hyldest til afdøde prinsesse Diana, men nu laver filmfans sjov med den 36-årige hertugindes kjolevalg.

Hendes røde kjole fra Jenny Packham ligner nemlig en kjole fra gyserfilmen "Rosemary's Baby" på en prik - og på Twitter joker brugerne om, at hertuginde Kate har født et dæmonbarn.

Artiklen fortsætter under billedet.

I gyserklassikeren "Rosemary's Baby" fra 1968 føder Mia Farrows karakter djævlens søn, og Twitter konkluderer for sjov, at Kates kjolevalg siger noget om hendes nyfødte søn.

- Kate har den samme kjole på som Rosemary havde i "Rosenary's Baby"... hmmm, burde vi være en smule bekymrede... LOL..., skriver én på Twitter.

Artiklen fortsætter under billedet.

Tidligere skrev adskillige medier ellers, at hertugindens kjole var en kadeau til afdøde prinsesse Diana.

På sin helt egen måde sendte hertuginde Kate en kærlig hilsen til afdøde prinsesse Diana, der desværre aldrig nåede at blive farmor.

Til prins Louis' første offentlige debut havde moderen til nu tre valgt en rød kjole med en hvid blondekrave.

Outfittet er nærmest identisk med det sæt, som prinsesse Diana bar, da hun tog prins Harry med hjem fra selvsamme hospital i 1984.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/diana-kate-1.jpg
 Foto: All Over Press

Til venstre er det prins Charles og prinsesse Diana med prins Harry i 1984. Til højre er det prins William og hertuginde Kate med deres nyfødte søn i 2018. Foto: All Over Press

Hertuginde Kate bar også sin forlovelsesring, der tidligere har været prinsesse Dianas.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/diana-kate-2.jpg
 Foto: All Over Press

Diana i 1984 og Kate i 2018. Foto: All Over Press

Ifølge den britiske avis The Mirror var det oprindeligt prins Harry, der "arvede" den imponerende forlovelsesring. Ifølge avisens kilder fik prinsesse Dianas to sønner, prins William og prins Harry, lov til at vælge et minde blandt Dianas ejendele, efter hun på tragisk vis døde i 1997.

- William valgte sin mors Cartier-ur, og Harry valgte hendes forlovelsesring med safir og diamanter, afslørede en kilde til Daily Star ifølge The Mirror.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/william-kate-ring.jpg
 Foto: All Over

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press.

Harry var kun 12 år, da han valgte ringen, og da William friede til Kate, valgte Harry at give ringen til sin storebror.

- De havde en aftale om, at hvem der end blev forlovet først, så skulle vedkommende have Dianas ring - og selvfølgelig var det William og Kate, lød det fra kilden.

Prinsesse Dianas forlovelsesring består af en 12 karat stor safir omkranset af 14 diamanter. Ringens værdi er anslået til svimlende 3,3 mio. kr.

Sponsoreret indhold