Kongelige29. november 2018

Harry rasende over William: Behandlede ikke Meghan ordentligt

Prins Harry var angiveligt skuffet over, hvordan prins William modtog Meghan som medlem af den royale familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega314125_001.jpg
 Foto: MEGA

Siden det i sidste uge kom frem, at prins Harry og hertuginde Meghan flytter fra Kensington Palace - og dermed væk fra prins William og hertuginde Kate - har historier om forholdet mellem de to brødre og deres hustruer floreret flittigt i de britiske medier.

Avisen The Sun hævdede, at "der havde været lidt spændinger mellem brødrene", mens Daily Mail mente at vide, at Meghan og Kate ikke enes.

Og nu mener det amerikanske magasin Vanity Fair så at vide, hvad der er op og ned i sagen.

Magasinet har talt med en af brødrenes fælles venner, der fortæller, at der opstod et opgør mellem de to brødre omkring jul sidste år.

Lillebror Harry følte angiveligt ikke, at hans storebror gjorde en stor nok indsats for at byde Meghan velkommen i familien.

- Harry følte, at William ikke rullede den røde løber ud for Meghan og sagde det til ham. De havde lidt af et skænderi, som kun blev løst, da Charles trådte til og bad William om at gøre en indsats. Så var det, at Cambridge-parret (William og Kate, red.) inviterede Sussex-parret (Harry og Meghan, red.) til at fejre jul med dem, afslører vennen til Vanity Fair.

Siden Harry for lidt over et år siden blev forlovet med Meghan, har han distanceret sig fra William og Kate.

- For to år siden var tanken om, at Harry skulle forlade Kensington Palace utænkelig, men meget er sket siden da, fortæller en anden kilde til Vanity Fair.

- Han vil være sin egen person og ikke stå i Williams skygge. Det fungerer perfekt for dem at flytte på landet, for han og Meghan vil opfostre deres søn eller datter uden for rampelyset, lyder det fra insideren.

Det har tidligere været fremme, at prins Harry, der er nummer seks i den britiske tronfølge, og Meghan ikke ønsker, at deres barn skal leve i offentlighedens søgelys.

- De overvejede at gøre Cotswolds til deres fuldtidsbase, men da ideen om Windsor blev præsenteret for dem, virkede det som den perfekte løsning.

Sponsoreret indhold