Kongelige30. juni 2018

SE VIDEO: Alexandra og Marie i pinlig kamp om prins Nikolai

Der var drama mellem mor og bonusmor, da prins Nikolai var til dimission på Herlufsholm Skole
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kamp-om-prins-nikolai-30062.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Efter publiceringen af denne artikel har SE og HØR været i kontakt med grevinde Alexandras advokat Bjarke Vejby. Gennem ham har grevinden sendt følgende citat:

- Grevinde Alexandra udtaler, at artiklen i enhver henseende er pure opspind og personligt krænkende.

Der udspandt sig et sandt drama mellem prinsesse Marie og grevinde Alexandra, da prins Nikolai i denne uge blev student.

Mor og bonusmor udkæmpede en korporlig og meget kontant kamp om "ejerskabet" over prins Nikolai, da han og hans studenterårgang blev fejret torsdag.

Det kan du se i videoen herunder: (uddybende forlaring følger efter videoen)

Prins Nikolai blev student i onsdags med et flot 10-tal i sin afsluttende eksamen på Herlufsholm Skole i Næstved.

Da prinsen fik huen på hovedet var både far og mor, prins Joachim og grevinde Alexandra, samt Nikolais lillebror, Felix, på skolen for at overvære det store øjeblik for familien og den unge prins.

SE og HØR var også med og fik et dejligt billede af den glade familie.

https://imgix.seoghoer.dk/20180625_wen_-_nikolai_8.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Torsdag var der translokation/dimissionsfest på Herlufsholm, og SE og HØR var igen på pletten for at forevige prinsen og de øvrige studenter, der strålede om kap med solen i Næstved.

Prins Felix var blevet hjemme torsdag, men var erstattet af prins Joachims nye hustru - Nikolais bonusmor - prinsesse Marie.

Og forud for rektors tale og hurra-råb for det nye kuld studenter stiller Joachim, Marie, Nikolai og Alexandra op til fotografering og kommentarer om den nyudklækkede kongelige student, og den fremtid der venter ham.

Men i den forbindelse udspænder der sig et veritabelt drama og en kamp om Nikolai mellem grevinde Alexandra og prinsesse Marie.

Nikolai, prinsesse Marie og prins Joachim stiller sig klar til fotografering, mens Alexandra er ude af billedet.

Marie stiller sig imellem far og søn og lægger kærligt hånden om livet på Nikolai.

Men så er det, at grevinde Alexandra kommer ind i billedet og sætter Marie på plads.

Nok er hun Joachims ekshustru og 'kun' grevinde, men hun er stadig prins Nikolais mor.

Da hun går bag de andre for at stille op til fotografering fjerner hun med et hørbart dask Maries arm om livet på Nikolai, og stiller sig på den anden side af studenter-prinsen og lægger SIN hånd om livet på prinsen.

Alexandra når at sende Marie et dræberblik, inden hun løfter sine solbriller op i panden, og Marie kigger forbavset på Alexandra, inden hun professionelt genvinder fatningen og smiler til fotograferne, som om intet var hændt.

I et kort øjeblik ser prins Nikolai befippet ud, som han står der som midtpunkt for et korporligt opgør mellem sin mor og bonusmor på det, der skal være hans store dag, men også han genvinder fatningen og skruer det professionelle smil på.

Kort efter opgøret med Marie var Alexandra faldet ned igen og hun lod sig ikke mærke med familiedramaet og kampen om sønnen, da hun til SE og HØR fortalte, hvilke gode råd hun som mor ville give sin søn med på vej i livet, men hun har nok ikke delt en bil med Marie på vej hjem fra Næstved.

SE og HØR har efterfølgende været i kontakt med grevinde Alexandra. Hun udtaler, at artiklen i enhver henseende er pure opspind og personligt krænkende.

GALLERI: Nikolais dimissionsfest på Herlufsholm Skole

Prins Nikolais dimissionsfest, 27062018

Sponsoreret indhold