Kongelige23. juli 2017

Afslører SIDSTE telefonopkald med Diana - få timer før hendes død

Prins William og prins Harry fortæller i en ny og ærlig dokumentar om dagen, hvor de mistede deres elskede mor i en trafikulykke i Paris. Brødrene fortæller blandt andet om det sidste telefonopkald med deres mor, som de foretog blot få timer før hendes alt for tidlige død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/diana_front_0.jpg
 (Foto: All Over)

31. august 2017 er det præcis 20 år siden, at en hel verden blev efterladt i chok og sorg.

Lige efter midnat den 31. august bragede en sort Mercedes ind i Pont de l’Alma-tunnelen i Paris – og med ét blev dagen, søndag den 31. august 1997, en dag der chokerede en hel nation.

I den knuste Mercedes lå folkets prinsesse – prinsesse Diana – dødeligt såret. Og hjemme i England, på Balmoral Slot, sad to børn nu tilbage uden mor.

William og Harry var blot 15 og 12 år, da de mistede deres elskede mor.

I anledningen af 20-året for hendes død åbner prins William og prins Harry op for minderne om deres mor i en helt ny dokumentar.

Du kan læse historien om Dianas sidste døgn her.

https://imgix.seoghoer.dk/10.3064587a.jpg
 (Foto: All Over)

Prinsesse Diana sammen med sine to sønner. Foto: All Over

I dokumentaren ”Diana, Our Mother: Her Life and Legacy” fortæller de blandt andet om den telefonsamtale, som de havde med deres mor – blot timer forinden, at hun blev dræbt i ulykken i Paris-tunnelen.

- Jeg kan ikke rigtig huske, hvad jeg sagde, men jeg kan huske – og det vil jeg nok fortryde resten af livet – hvor kort den samtale var. Og hvis jeg havde vidst, at det var sidste gang, jeg kom til at tale med min mor, så var der mange ting, jeg ville have sagt til hende ..., fortæller den nu 32-årige prins Harry ifølge det britiske medie Daily Mail i dokumentaren og fortsætter:

- At se tilbage på det nu er utroligt hårdt. Det er noget, jeg må leve med resten af livet. Ikke at vide, det var sidste gang, jeg kom til at tale med min mor og hvor anderledes, den samtale ville have været, hvis jeg havde haft den mindste fornemmelse af, at, du ved, at hendes liv ville slutte den nat.

Du kan læse historien om Dianas sidste døgn her.

I den nye dokumentar fortæller prinserne, at prins Harry – der på dét tidspunkt ikke havde set sin mor i en måned – kun talte med hende i ”fem minutter” den skæbnesvangre aften. Herefter rakte han telefonrøret videre til storebror William:

- Jeg tror, at Harry og jeg havde travlt med at få sagt ’farvel’, ’vi ses senere’, og ’vi bliver nødt til at smutte’. Hvis jeg havde vidst, hvad der ville ske, så ville jeg ikke have været så henkastet, siger den i dag 35-årige prins William i dokumentaren.

https://imgix.seoghoer.dk/10.213750m.jpg
 (Foto: All Over)

Prinsesse Diana gjorde meget for at give sine to sønner en så normal barndom som mulig. Foto: All Over

Det var meningen, at de to unge prinser skulle genforenes med deres mor dagen efter i England. I stedet vågnede de op til nyheden om, at Diana var omkommet i en bilulykke i den franske hovedstad.

”Diana, Our Mother: Her Life and Legacy” bliver vist på engelsk TV mandag klokken 21.

Prinsesse Diana blev begravet 6. september i Westminster Abbey i London. Man formoder, at omkring to milliarder seere fulgte Diana på hendes sidste rejse.

Du kan læse historien om Dianas sidste døgn her.

Prinsesse Dianas død samt billeder fra hendes liv

Herunder kan du se et stort galleri med de billeder, vi aldrig glemmer fra Dianas død og begravelse:

Sponsoreret indhold