Nyheder26. juli 2009

Kongefamilien: På bustur

Den royale familie droppede de fine kronebiler og nuppede i stedet en stor turistbus til barnedåb
Mary og børnene var også med om bord på den kongelige bus
Mary og børnene var også med om bord på den kongelige bus
 Foto: All Over

Der var ingen fine miner i dag, da hele den kongelige familie skulle transporteres fra Gråsten Slot til Møgeltønder.

Store som små blev læsset ind i en stor blå turistbus, så de kunne nyde de 56 kilometer sammen og gøre sig klar til den kommende festlige begivenhed. I dagens anledning havde bussen fået en krone på, så formaliteterne var i orden.

Bussen med de tonede ruder transporterede nogle fine gæster - Frederik, Mary med Isabella på armen, og storebror Christian. De danske royale havde også inviteret flere af deres udenlandske familiemedlemmer med på busturen, der sluttede helt oppe ved indgangen til Møgeltønder Kirke.

Ved ankomsten skyndte Christian sig ud af bussen og nærmest løb ned af den røde løber, og til at underholde de 2 små krudtugler havde Frederik pixiebøger og kiks med.

Margrethe og prins Henrik var ikke hoppet med om bord i bussen, men havde i stedet nuppet den flotte Krone 1 og havde de 2 stolte storebrødre Nicolai og Felix, der legede med hjemmelavede papirflyvere i kirken, med sig. De 4 kom lige inden forældrene og dåbsbarnet, der ankom med stil i en sort Maserati og også var de første til at forlade kirken igen.

Sponsoreret indhold