Nyheder1. juli 2018

Nedtur: Koner og kærester misser dansk VM-brag

Flyselskab ødelægger de danske spillerkoners tur til Danmark-Kroatien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vm-01072018.jpg
 Foto: All Over Press

Når Danmark i aften møder Kroatien i ottendedelsfinalen ved VM i fodbold i Rusland, mangler 6-8 af spillernes koner og kærester på tribunen.

De havde ellers billet til stadion i Nizhny Novgorod og skulle have støtte deres mænd og kærester, når kampen fløjtes i gang klokken 20 søndag aften.

Men de danske VM-heltes bedre halvdele kommer slet ikke af sted til Rusland.

De var inviteret af DBU og skulle have fløjet til Rusland søndag morgen sammen blandt andre sponsorer, kulturminister Mette Bock og repræsentanter fra DBU's top.

Men et kvarter før flyet skulle være lettet fra Københavns Lufthavn i Kastrup blev turen helt aflyst.

- Det var meningen, vi også skulle have været af sted i dag, men det skete så ikke alligevel. For da vi havde fået tjekket alle de her mennesker ind i Københavns Lufthavn, fik vi en besked om, at flyet stod i Moskva og ikke kunne få landingstilladelse. Så det her flyselskab, som ellers har fløjet flere andre gange under dette VM for andre forbund, havde ikke orden i papirerne. Det er fuldstændig uacceptabelt, og de folk, der planlægger rejserne, de har aldrig oplevet noget lignende, siger DBU's informationschef Jakob Høyer til BT. Det er selskabet Jordan Aviation, der har klokket i det. Der skulle have været 145 passager med flyet til Nizhny Novgorod, men de må nu finde andre alternativer end at overvære den danske ottendedelsfinale live på lægterne. Mette Bock ærgrer sig på Twitter over den aflyste VM-tur.

Sponsoreret indhold