Nyheder22. august 2011

Konen ville skride

Et ultimatum fik Bubber til at droppe egoist-ræset
Bubbers arbejde var ved at koste ham ægteskabet
Bubbers arbejde var ved at koste ham ægteskabet
 Foto: All Over

Den 46-årige tv-vært Bubber alias Niels Christian Meyer måtte i begyndelsen af året sande, at hans arbejde var meget tæt på at koste ham ægteskabet.

I flere år havde Danmark ifølge Bubber-værten fordybet sig så meget i sit arbejde, at han havde overset alverdens advarselslamper omkring en spirende krise i sit og konen Christinas forhold. Det skriver Ekstra Bladet.

Gå til psykolog!

Det var først, da ægtefællen gennem 20 år kom med et ultimatum, der kunne koste ham alt, hvad han havde kært, at alvoren gik op for den populære tv-stjerne.

- Gå til psykolog, eller jeg skrider, havde kravet lydt.

- Da ordene faldt, kunne jeg ikke mærke noget som helst, men for første gang blev jeg klar over, at jeg kunne miste alt det, jeg hidtil bare tog for givet og troede på, fortæller kendissen til ekstrabladet.dk.

Bubbers redning

Christina havde langet sin mand en seddel med telefonnumre på tre psykologer, og den ene af dem blev parrets redning. Bubber indrømmer i dag, at han i en lang periode var en kæmpeegoistisk og har nu fået tilføjet hjemlige sysler som rengøring, madlavning og indkøb på sin to do-liste.

Sponsoreret indhold