Nyheder 8. juli 2018

Orange Scene ramt af ulykke: Koncert måtte stoppe

Natten til søndag blev Gorillaz’ koncert afbrudt og afsluttet før tid, efter at en af rapperne på dramatisk vis faldt halvanden meter ned. Han blev efterfølgende kørt på koncerten
(Foto: All Over)

Roskilde Festival fik en trist afslutning på dette års festival.

Omkring klokken 00.30 faldt en af rapperne fra Gorillaz ned fra scenen, og koncerten måtte afbrydes og afsluttes før tid.

- Jeg kan bekræfte, at en person er faldet ud over scenekanten på Orange Scene, hvor der er et godt stykke ned. Han er på vej på hospitalet, og mere kan jeg ikke sige, fortalte vagtchef Thomas Jørgensen kort efter klokken et til TV 2.

Senere kom det frem, at rapperen – der bærer kunstnernavnet "Del the Funkee Homosapien" – var faldet 1,6 meter ned.

Han blev efterfølgende kørt på hospitalet, mens koncerten, der var den sidste på Orange Scene dette år, måtte afsluttes:

Det er en mærkelig måde at slutte en smuk aften på. Men han klarer den. Vi stopper nu. Tak for en smuk aften, sagde Gorillaz’ forsanger  Damon Albarn.

Klokken tre natten til søndag oplyser Roskilde Festival på sin Facebook-side, at rapperen er ved bevidsthed.

- En af Gorillaz' artister, Del the Funky Homosapien, faldt uheldigt fra scenen under sidste nummer af Gorillaz' koncert. Han blev tilset på stedet af en læge og er kørt på hospitalet for nærmere undersøgelse.

- Han er ved bevidsthed og taler med sit team. Vi håber, at han kommer sig hurtigt og ønsker ham god bedring.

 

Sponsoreret indhold