Komikere på fodboldtour

Selvfølgelig blev der tid til lidt sjov på tilskuerpladserne.

Selvfølgelig blev der tid til lidt sjov på tilskuerpladserne.

Foto: Christian Lindgren


Verdens Bedste Fodboldrejse er blevet en elsket institution for Danske Spil, der hvert år sender en række vindere Europa rundt til tre fodboldkampe i tre lande på tre dage.

Hvert år deltager også en perlerække af kendisser, tidligere fodboldspillere og andre med forstand på fodbold.

I år var de to komikere, Thomas Warberg og Brian Lykke, fra "Live fra Bremen" også inviteret med til stor morskab for det øvrige hold.

LÆS OGSÅ: Babe og bold

Faktisk har begge komikere også selv spillet fodbold med Silkeborgdrengen Brian Lykke som den mest succesrige.

Han nåede helt op på Danmarksserie-niveau, før andre ting blev sjovere.

På Verdens Bedste Fodboldrejse skulle de to dog ikke trylle med bolden, men snarere med ordene i et muntert show under festmiddagen lørdag aften.

Og det klarede de til alles store begejstring.

Her kan du se billeder af nogle af de øvrige deltagere på Verdens Bedste Fodboldrejse.


Radiomanden Søren Rebbe er hvert år en munter konferencier på Verdens Bedste Fodboldrejse. Her er Allan Simonsen røget i nettet. (Foto: Christian Lindgren)


Henrik "Store" Larsen var tydeligt begejstret over tryllekunstneren Joachim Solbergs fingerfærdigheder. (Foto: Christian Lindgren)


I Tyskland skulle Thomas Warberg og Brian Lykke selvfølgelig lige prøve de traditionelle kringler. (Foto: Henrik Nielsen)


Henrik Larsen Kan også være galant - her sørger han for suppen til oddset-baben Kath - Kathrine Junge. (Foto: Christian Lindgren)


Med tre kampe i tre lande på tre dage, så tilbringes meget af tiden i busser og lufthavne, men i selskab med Kath, så går det. (Foto: Christian Lindgren)


Christian Juncker fik øvet lidt i lufthavnen. Han er iøvrigt manden bag titelnummeret "Havana" til den populære TV-serie "Mod fjerne kyster". (Foto: Henrik Nielsen)


I engelske Manchester skulle den tidligere landstræner Sepp Piontek selvfølgelig smage en hotdog. (Foto: Jørgen Salomonsen)


Så er der basis for en fodboldsnak. Henrik Larsen, Morten Wieghorst, Allan Simonsen, Kath og Sepp Piontek. (Foto: Christian Lindgren)

LÆS OGSÅ: Lækker Cheerleader

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close