Komiker: - Det er svært at græde

Magnus Millang er vant til at spille sjove roller i Danish Dynamite

Magnus Millang er vant til at spille sjove roller i Danish Dynamite

Foto: All Over PressMan kender ham bedst som figuren Jeppe K med det smittende grin i comedy-tv-serien Danish Dynamite.
Men fra starten af november og resten af december måned, har Magnus Millang lagt sine komikertalenter på hylden til fordel for at kaste sig ud i skuespillerfaget.

Den 33-årige komiker har nemlig fået en rolle i den danske instruktør Thomas Vinterbergs kommende film "Kollektivet", som handler om livet i et akademikerkollektiv i 70'erne.

Filmen bliver lige nu optaget i Sverige.

- Det er enormt sjovt. Jeg kan godt mærke, at det er et lidt andet territorium, men min rolle er ikke helt uden humor. Jeg skal levere lidt varme og hygge, siger Magnus Millang.

LÆS OGSÅ: Jeppe K. fra Danish Dynamite: - Det kan ikke sammenlignes med et samleje

Selvom han nu har fået benet indenfor i skuespillerverdenen, mener han ikke, at han er guds gave til det store lærred.

- Jeg spiller ikke så meget skuespil. Jeg underspiller nok i virkeligheden mere. Jeg er lidt bange for at kaste mig i noget, når jeg ikke har gået fire år på teaterskolen. Det er mere sikkert for mig, og Thomas (Vinterberg red.) synes, at det er rigtig fedt til min karakter, fortæller Magnus Millang, hvis rolle er en mand, der er under tøflen hos sin kone.

Der er da flere ting ved skuespillet, der er kommet bag på den sjove komiker undervejs i optagelserne.

LÆS OGSÅ: Mads "Det li' meget" Dinesen

- Jeg har været overrasket over, hvor svært det er for mig at græde, og så har jeg haft rigtig svært ved at holde øjnene fra kameraet. For i vores tv-serie gør vi meget ud af vores blikke og kigger ind i linsen, siger Magnus Millang.

Trods sin minimale filmerfaring ryster han dog ikke i bukserne over at spille overfor rutinerede, danske filmkanoner som Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen, der også er på rollelisten i Thomas Vinterbergs film.

LÆS OGSÅ:

- Jeg tror faktisk, at det er omvendt, joker Magnus Millang grinende og fortsætter:

- Ej, folk er søde. Hvis Ulrich (Thomsen red.) havde været en idiot, havde jeg nok rystet i bukserne, men han var sød lige fra starten af.

Ud over Danish Dynamite har man blandt også kunnet opleve Magnus Millang i comedy-serierne "Mørk og Juhl" og "Den 2. side" samt i en lille rolle i Jussi Adler-Olsen-krimien "Kvinden i buret".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close