Nyheder7. marts 2016

Konkurrence: Kom til snigpremiere på ”Løvernes Garde – Brøler igen”

SE og HØR har fået fingre i eksklusive billetter til filmen ”Løvernes Garde – Brøler igen”, og du kan blive den heldige vinder lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loevernes_garde.jpg

Var du en af dem, der elskede ”Løvernes Konge”? Og kunne du tænke dig at komme med på endnu en eventyrlig rejse til Kongesletten?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig! SE og HØR har nemlig fået fingre i 1x4 billetter til snigpremieren på filmen ”Løvernes Garde – Brøler igen”. Filmen er skabt i forbindelse med premieren på den nye TV-serie ”Løvernes Garde”.

Der er premiere på filmen langfredag, men allerede d. 13. marts er der snigpremiere i Falkoner Bio. Og det er her, at du kan komme med!

SE og HØR udlodder nu 1x4 billetter til snigpremieren og en merchandise-pose til vinderen. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 10. marts!

Inden filmen vil der være masser af hygge med ansigtsmaling, snacks og goodiebags.

I ”Løvernes Garde” er vi tilbage på Kongesletten og følger den unge løve Kion, søn af Simba og Nala og lillebror til Kiara. Vi møder Kion, da han indtager lederrollen i Løvegarden, hvis vigtigste rolle er at opretholde orden på Kongesletten.

Traditionelt har Løvegarden udelukkende bestået af løver, der er kendt som de modigste, hurtigste, stærkeste og mest skarpsynede dyr på savannen. Men Kion bryder med traditionen ved i stedet at udvælge sine nærmeste venner til opgaven: grævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Besthe og hejren Ono.

Mange af de elskede karakterer fra ’Løvernes Konge’ dukker op på ny i både filmen og tv-serien. Heriblandt Mufasa, Timon, Pumba, Rafiki, Zazu og Kions storesøster Kiara. Og præcis som i ’Løvernes Konge’ er ’Løvernes Garde’ fyldt med fantastisk musik.

Sponsoreret indhold