Nyheder30. oktober 2015

Voksenfrit område: Kom med til Teenage Awards

Nu får teenagerne deres helt egen prisuddeling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/award_copy.jpg
 Kit Nielsen
Så kan mor og far godt smutte ud af teenageværelset, for de har ikke et ord at skulle have sagt.
I hvert fald ikke når der i foråret næste år blændes op for en helt ny prisuddeling. Det drejer sig om "Teenage Awards 2016", hvor "de voksne ikk' bestemmer en skid!" Den 19. marts 2016 kl. 14.00 slår Imperial i København dørene op for det første award-show for teenagere i Danmark nogensinde. Det hele bestemmes af de unge, og hverken fagjury eller voksne må blande sig. Kit Nielsen, som også står bag Reality Awards, fik ideen sammen med sin medarrangør Daniel Heløy Davidsen.
- Der er flere award-shows i Danmark, men her er det som regel en fagjury, der står bag. Teenagerne er uden tvivl de største forbrugere på de digitale platforme, og de fortjener et talerør. Derfor synes vi, det er vigtigt med et show kun for dem, siger Kit Nielsen.
https://imgix.seoghoer.dk/teenage_awards_pressebillede_-_lucas_sieber2.jpg
 Lucas Sieber
Kit Nielsen og Daniel Heløy Davidsen står bag "Teenage Awards 2016". (Foto: Lucas Sieber) Der kommer til at være flere optrædende, og i alt 11 priser overrækkes på dagen. Lige nu er det muligt for alle teenagere i landet at være med til at bestemme, hvem de nominerede skal være. På et spørgeskema på nettet, der er aktivt indtil 1. december, kan du være med til at nominere de mange stjerner. Efter 1. december tælles stemmerne op, og de nominerede afsløres. Fra 10. februar til 1. marts 2016 kan du på sh.dk gå ind og stemme på de nominerede og i sidste ende være med til at bestemme, hvem der skal have en "Teenage Awards 2016". De forskellige kategorier til award-showet er: 1. Årets bedste danske sang 2. Årets bedste sanger 3. Årets bedste danske musikvideo 4. Årets bedste danske youtube video 5. Årets bedste danske film 6. Årets bedste danske skuespiller 7. Årets bedste danske komiker 8. Årets bedste danske sociale mediebruger 9. Årets forbillede (dansk artist) 10. Årets talentpris / den vil vi gerne se mere til 11. Årets lækreste danske kendis /den har jeg hængende på min væg Billetterne til "Teenage Awards 2016" i Imperial sættes til salg den 1. november på biletto.dk Det er også muligt at streame showet på sh.dk. Du kan være med til at nominere til "Teenage Awards 2016" her. "Teenage Awards" facebookside finder du her.

Sponsoreret indhold