Kom gratis i biffen

Du og en ven kan komme gratis i biografen i et helt år

Du og en ven kan komme gratis i biografen i et helt år

Foto: All Over

Den første lørdag i maj slår alle danske biografer dørene op for børn, der er født i 1999 - dem, der fylder 10 år i år.

Rigtig mange børn har aldrig prøvet at sidde i de store mørke sale, og det synes Danske Biografer og Foreningen for Filmudlejere i Danmark er synd for de små poder, derfor giver de en tur i biffen ganske gratis den 2. maj.

- Det bedste ved at gå i biffen er at sidde i den kæmpe sal, lyset dæmpes, og man venter spændt på, hvad der skal ske ... du kan regne med noget stort!, siger Elena Arndt-Jensen, kendt som Karla fra "Karlas Kabale".

Biograferne håber på, at masser af børn har tænkt sig at indtage salene. Der er 57.800 biografsæder i Danmark og omkring 70.000 børn på 10 år - så der er god mulighed for, at salene kan blive godt proppede.

Planen er, at det skal være en tilbagevendende begivenhed, så alle børn under 10 år kan glæde sig til, at det bliver deres tur til at komme gratis i biografmørket.

Hvis du allerede er fyldt 10 år, men rigtig gerne vil en tur i biffen, så kan du vinde et årskort til dig og en ven. Så kan I se så mange film, I overhovedet orker. Kortet gælder for alle biografer i Danmark.

Send en sms med teksten SHK BIO TIL 1266

Det koster 6 kr + alm. smstakst

Konkurrencen slutter den 05.05.2009 Vinderne får direkte besked.


Prisen opkræves på din mobilregning. Tjenesten udbydes af SE og HØR, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Ved problemer, kontakt kundeservice mellem kl. 13-16 på hverdage på tlf. 70 20 75 92.
Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close