Kollega om Bodil: Knoklede på dobbelt tid

Vores allesammens fantastiske Bodil nåede det. Nu kan du glæde dig til \

Vores allesammens fantastiske Bodil nåede det. Nu kan du glæde dig til "Badehotellet" sæson to.

Foto: Dan Mariegaard og Kaspar WenstrupBodil Jørgensens slemme ulykke i juni skete på et skrækkeligt tidspunkt, hvis man ser det fra TV2-serien "Badehotellet"s synspunkt. Optagelserne var kun halvt færdige, og pludselig kunne den store stjerne ikke længere deltage.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen livsfarligt kvæstet: Her er bøden til filmselskabet

Efter lang tid på sidelinjen blev Bodil imidlertid frisk nok til at spille skuespil igen - i tide til at færdiggøre scenerne til Badehotellet. Men det kunne kun lade sig gøre, hvis hun arbejdede ekstremt hårdt og længe hver dag.

- Hun er så rå omkring det, fordi hun vil serien så meget. Hun har været med time efter time, da hun endelig kom tilbage, siger kollegaen Bjarne Henriksen, som også spiller med i den populære serie, til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen vender tilbage til revyscenen

Bodil Jørgensens længerevarende fravær har tilgengæld gjort, at hun ikke har fået hilst på alle de medvirkede i serien, efter hun er kommet tilbage til settet.

- Jeg har faktisk slet ikke set hende, efter hun kom tilbage, fordi vi ikke lige har været med i de samme scener, forklarer Bjarne Henriksen og forsikrer, at han ser frem til at møde Bodil igen.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: - Man må jo rejse sig igen

- Jeg glæder mig til, at vi skal holde en stor julefrokost sammen for dem fra seiren, griner han.

SE og HØR erfarer fra produktionsholdet bag Badehotellet, at der ikke har været vist specielle hensyn til Bodil Jørgensen, efter hun er kommet tilbage. Hun har bare har knoklet på, så optagelser kunne nå at blive færdige til tiden.

Seriens syv nye afsnit blev i går optaget færdige, og Badehotellets anden sæson har premiere på TV2 i midten af januar.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: Sådan lærte jeg at gå igen

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close