Kølpin og Zobel: Udstillet som forkælede tosser

Hovedpersonerne i det nye realityprogram foran et af deres nyåbnede hoteller

Hovedpersonerne i det nye realityprogram foran et af deres nyåbnede hoteller

Foto: Claus Poulsen

- Det handler om, hvordan kan man snakke arbejdsglæde i stedet for arbejdstilfredshed, lyder psykolog Sarah Kølpins råd til deres nyansatte hotelchef, der har mange års erfaring på bagen.

Parret Alexander Kølpin og Sarah Zobel har overtaget forpagtningen af Tisvildeleje Strandhotel og Helenekilde Badehotel, og Kanal 4 har fået lov til at følge deres kamp mod deres egen mangel på erfaring.

- Jeg synes, det var et rigtig interessant møde, og det var sjovt at høre om deres meget inspirerende og visionære ideer for fremtiden. Jeg kan dog se, at der er nogle udfordringer. Det er tydeligt, at de har en anden baggrund, end jeg har. De har en meget kunstnerisk og flyvsk tilgang til hotelbranchen, som jo er benhård. Pengene kommer ikke nemt til kassen, der skal arbejdes, og der skal arbejdes rigtig hårdt, og ærmerne skal smøges op. Det bliver udfordrende. Det gør det, lyder hotelchef Christinas hårde dom.

- Synes du ikke hun er kær? er til gengæld hendes nye chefs skarpe kommentar til fruen.

Generelt danner der sig et billede af 2 glade amatører, der vil en masse, men ingen af dem besidder praktisk sans nok til at få det ført ud i livet.

- Han er lidt ligesom ham der Peter Pan i eventyrfilmen, der bare flyver af sted, siger Simon, køkkenchef på et af hotellerne.

Programmet viser et billede af 2 lidt hjælpeløse igangsættere, der har masser af planer, men nok får lidt svært ved at føre det hele ud i livet. Blandt andet skal Alexander pakke 3 stole ind i sin enorme bil. Der går lang tid, han forsøger sig på flere faconer, men det lykkes aldrig for ham, og en lidt ironisk speak siger:

- Efter en række forsøg slår Alexander fast, at der kun er plads til 2 stole i en Range Rover.

Programmet "Halløj på Strandhotellet" har premiere onsdag klokken 21:30 på Kanal 4.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close