Køb Michala Kjærs luksus-garderobe

Michala Kjær har en af Danmarks vildeste garderober

Michala Kjær har en af Danmarks vildeste garderober

Foto: All Over


Igen og igen flasher Michala Kjær sit lækre tøj og sine tårnhøje sko fra designere som Helmut Lang og Guiseppe Zanotti på de sociale medier Instagram og Facebook. Men nu kan du få fingrene i den flotte kvindes eksklusive garderobe. Hun sælger nemlig en lille bid af den overvælende tøjsamling på trendsales.

Michala Kjær viser brystvorterne

- Jeg brænder for mode - både vintage og nyeste kollektioner. Jeg har rigtig mange ting i min garderobe som jeg ikke får brugt og det er en skam.
Derfor søger jeg nye varige hjem til mine fine ting, hvor de kan blive brugt og vist frem. Mine varer er naturligvis 100 % ægte og de sælges alle til en meget fair mindstepris. Bud fra min mindstepris, er meget velkommen - men jeg bytter ikke. Jeg kan desværre ikke tilbyde mer-salgsrabat, da mindsteprisen allerede er sat meget lavt, skriver Michala.

Tynd, tyndere Michala Kjær

At Michala er en kvinde med hjertet på det rigtige sted, beviser hun også:

- På annoncer oprettet i oktober/november/december doneres mindst 20% at salget til Dyreværnet - så udover en god handel, er du også med til at støtte det gode arbejde de gør for Danmarks dyr. Køber betaler altid porto og jeg sender som udgangspunkt som forsikret pakke med tracking nr.

Tag et kig på Michala Kjærs ting lige her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close