Nyheder21. oktober 2014

Køb Finn Nørbygaards pragtvilla

Den morsomme mand har sat boligen til salg
Af af
Nu kan du blive den nye ejer af Finn Nørbygaards hus
Nu kan du blive den nye ejer af Finn Nørbygaards hus
 Foto: All OverFire et halvt år efter, Finn Nørbygaard overdrog ejerskabet af sin pragtvilla i Københavner-forstaden Holte til hustruen Hanne, er huset røget på markedet igen. Det skriver boliga.dk

I 2010 overtog Hanne Nørbygaard parrets luksusvilla, som del af en aftale med Danske Bank.

LÆS OGSÅ: Mærsk-boss: Mister millioner på boligsalg

Finn Nørbygaard skyldte på daværende tidspunkt over 40 millioner kroner til banken efter kollapset af IT Factory, som han ejede en stor portion aktier i. I samråd med banken overdrog han det 231 kvadratmeter store hus til sin kone for 8,5 millioner kroner - altså knap fire millioner kroner mindre, end hvad han selv gav for huset fem år tidligere.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d478a210a38f403b914853e70e19eef7.jpg


Finn Nørbygaards villa i Holte (Foto: Boliga)

Boligmarkedet i hovedstadsåmrådet er i fremgang, og det kan ses på udbudsprisen for villaen. Boligen er sat til salg for 11,5 millioner, og den heldige køber kan se frem til til en højt hævet villa med udsøgt udsigt over Kirkeskoven, Attemosen og Søllerød Naturpark.

LÆS OGSÅ: Gun-Britt sætter sit ultradyre sommerhus til salg

Ifølge Danbolig, der står for salget, byder villaen blandt andet på syv værelser i tre plan, trappetårn med glasfacade, indkørsel med elbetjent låge, vinkælder og en knap 1.500 kvadratmeter stor have.

Sponsoreret indhold