Klumben og Raske Penge fejrer comeback med skattejagt

Klumben og Raske Penge gør comeback

Klumben og Raske Penge gør comeback

Foto: Thomas Laursen

En smørrebrødsforretning, en cykelhandler og en købmand er bare nogle af de butikker, fans indtil videre er gået ud af med billetter til Klumben og Raske Penges comeback-koncert på dansk jord, der foregår den 14. maj i den Grå Hal på Christiania.

Det er halvandet år siden, at kunstnerne sidst stod på en scene sammen i Danmark, men nu er de to musikere igen klar til at dele deres rytmer med danskerne.

Det fejrer de ved at give en gratis koncert.

- Vi synes selv, det er fedt, når noget er gratis. Det er god stil, og det er den måde, vi gerne vil komme tilbage på, siger Raske Penge.

- Vi kunne nok godt have lavet en sum penge på sådan en comeback-koncert, men vi har valgt at vægte en god oplevelse for vores fans, og så må vi tjene pengene senere, siger han.

Vil man med, skal man dog sikre sig en billet til showet, og her har artisterne haft den kreative hat på.

- For at folk kan være sikre på at komme ind, har vi trykt billetter til koncerten, og dem gemmer vi så rundt omkring, siger Raske Penge, der sammen med Klumben blandt andet er kendt for hits som "Faxe Kondi" og "Rundt".

- Indtil videre har der været billetter i Aalborg, Aarhus, Odense og i flere steder i København. Billetterne har ligget hos blandt andet en smørrebrødsforretning, en cykelhandel, en graffitibutik, en købmand, en tøjbutik, en café drevet af udsatte, en discount-butik og i nogle pladebutikker, siger Raske Penge, der sammen med sin musikalske makker fortsætter skattejagten de næste par uger op til koncerten.

Hvor man skal hen for at finde billetterne, kan man følge med i på musikernes facebook-sider og Instagram-profiler.

Da duoen senest kunne opleves i Danmark, var det blandt andet på Roskilde Festivals Orange Scene, og hen over sommeren vil de igen indtage flere danske festivaler.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close