Nyheder13. februar 2010

Klaus Riskær: Vil tilbage til ekskæresten

Finansmanden spiste i går middag og gik i byen med sin tidligere flamme Darja Pahhota, som han håber at finde tilbage til
Klaus Riskær ønsker tydeligvis at finde sammen med kønne Darja Pahhota igen – her er parret fotograferet mens alt endnu var fryd og gammen
Klaus Riskær ønsker tydeligvis at finde sammen med kønne Darja Pahhota igen – her er parret fotograferet mens alt endnu var fryd og gammen
 Foto: Thomas Laursen

SE og HØR kunne i denne uge fortælle om Klaus Riskærs hidtil ukendte søn, den 2-årige Christopher, hvilket havde fået "Go' aften Danmark" til at invitere den 54-årige finansmand i studiet fredag aften. Efter sin TV-optræden spiste Riskær middag med sin tidligere kæreste Darja Pahhota, inden parret, der var sammen i 2½ år, drog ud i det københavnske natteliv til nogle af modeugens utallige fester.

Selvom det umiddelbart kunne ligne en genforening mellem Darja og Klaus, der er på udgang fra Sdr. Omme i denne weekend, afviser Riskær dog, at de 2 er sammen igen - men absolut ikke, at det kan ske i fremtiden.

- Vi ses da. Men vi er ikke kærester. Vi er så småt begyndt at se hinanden og gå lidt ud sammen igen. Så må vi tage den derfra, men vi var begge rigtig kede af, at forholdet gik forbi. Men jeg har fuld forståelse for, at det er en svær situation for Darja, forklarer finansmanden i dagens udgave af Ekstra Bladet, hvor han lyder som én, der godt kunne tænke sig at give forholdet en ny chance.

Ikke mit valg

- Vi kunne ikke få forholdet til at fungere på grund af, at jeg er væk 3 uger ad gangen. Omvendt kan det jo være, at man får øje på, at alternativet ikke er bedre. Det var jo ikke noget, jeg valgte. Jeg er meget glad for Darja. Det har jeg hele tiden givet udtryk for, så det var meget sørgeligt, men også forståeligt på grund af den situation, vi er i, siger Riskær, der ser positivt på parrets chancer for fremtiden.

- Lad os nu se, hvad der sker. Jeg fornemmer, at Darja har et åbent sind, fortæller Riskær, som også forsikrer over for avisen, at hans 2-årige søn er undfanget, inden han blev kæreste med Darja i første omgang.

Sponsoreret indhold