Nyheder6. oktober 2008

Klaus Riskær Pedersen: Min sidste fest

Den fængselsdømte finansmand brugte sin sidste weekend i frihed til at feste igennem sammen med kæresten
Klaus Riskær virkede meget afklaret, da han søndag gik til fest
Klaus Riskær virkede meget afklaret, da han søndag gik til fest
 Foto: Thomas Laursen

Søndag aften deltog Klaus Riskær og Darja først i gallapremieren på D-A-D-filmen "True Believer" i Skuespilhuset i København. Bagefter gav de den gas sammen med resten af gæsterne ved et brag af en efterfest.

Når man tænker på omstændighederne, var det en overraskende veloplagt Riskær, SE og HØR mødte ved premieren.

- Ja, i dag fik jeg sagt ordentligt farvel til familien ved en komsammen derhjemme. I næste uge tager jeg så til Horserød, sagde forretningsmanden, der tydeligt nød at være sammen med kæresten, inden han uhyggelig snart påbegynder afsoningen af en dom på seks års fængsel for mandatsvig og bedrageri.

- Jeg kender jo D-A-D's bassist Stig Pedersen, som jeg ofte er stødt på i det københavnske natteliv. Vi hygger os altid, grinede Klaus Riskær, mens Darja glædede sig til at hilse på filmens instruktør Thorleif Hoppe, som gennem alle årene har fungeret som en slags bagmand for bandet.

Efter filmforevisningen sprang musikerne op på scenen og fyrede den af, hvorefter der var nattefest til klokken fem om morgenen. "True Believer", der handler om rockgruppen D-A-D's 25 år lange musik-karriere fyldt med ups and downs, får publikumspremiere på fredag.

Men på det tidspunkt er det slut med Klaus Riskærs premierefester i hvert fald for en tid.

Læs meget mere i SE og HØR på torsdag.

Sponsoreret indhold