Nyheder 20. juni 2008

Klaus Riskær: Må ikke se sin søn

Finansmanden er dybt ulykkelig over, at han ikke må se sin lille søn Kristoffer, mens han er i fængsel
Foto: Thomas S. Laursen

Når farmand skal ind og ruske tremmer, så bliver det uden besøg fra familien. Klaus er utrøselig ved udsigten til, at han fuldstændig bliver afskåret fra kontakten med sin yngste søn Kristoffer på omkring ti måneder.

- I praksis er der intet samkvem med familien i den første tredjedel af strafperioden. Jeg må derfor indstille mig på ikke at se mine børn eller min kæreste i to år.

- Det er hårde sanktioner mod uskyldige familiemedlemmer, fortæller en knust Klaus fra sin residens på Ibiza til Her og Nu.

Riskær ryger i skyggen i seks år, og må derfor også undvære sin kun 22-årige kæreste Darja Pahotta.

Ekskæreste og moren til lille Kristoffer har Riskær, 53, ikke megen kontakt med, men han er meget optaget af sin lille dreng.

- Jeg er vild med den knægt, der oven i købet ligner mig mere, end godt er.

Men Klaus ved, at det er urealistisk, at have et forhold til barnet, mens han soner sin straf.

- Jeg kan ikke fortænke Mette Marie i, at hun ikke synes, at lille Kristoffer skal have kontakt med sin far i et fængsel. Hun vil bare gerne beskytte ham mod en far, der alligevel ikke er der.

Finansmanden er blevet dømt for bedrageri og selvom han kommer til at savne familien voldsomt, så kan han godt forstå, at sønnens mor ikke vil komme rendende inde i fængslet med den lille Kristoffer på armen.

- Det bliver nok umuligt at holde kontakt med ham i hans første opvækstår. Han lever jo sit eget liv med sin mor.

Sponsoreret indhold