Nyheder1. juli 2009

Klaus Riskær: Jeg var for rapkæftet

Stein Baggers HA-venner synes ikke om den ene finanssvindeldømtes udtalelser om den anden
Klaus Riskær har trukket følehornene til sig efter at have været lidt for rapkæftet omkring Stein Bagger
Klaus Riskær har trukket følehornene til sig efter at have været lidt for rapkæftet omkring Stein Bagger
 Foto: All Over

- Han er et patetisk vrag.

Det skulle Klaus Riskær ikke have sagt, og han fortryder at have gjort det.

Den dømte finansmand, der i øjeblikket afsoner 6 års i statsfængslet i Sdr. Omme, var ude med de stødende ord, da Stein Bagger fik sin dom på 7 års fængsel for sin finanssvindel.

Det har stødt Baggers HA-venner med bodyguarden Brian Sandberg i spidsen. Han og en af hans "brødre" fra Hells Angels har diskuteret Riskærs udtalelser på nettet, og det i en grad så Klaus Riskær har følt sig tvunget til at trække sine udtalelser tilbage.

Men han nægter dog, at han er blevet truet.

- Jeg kan kun sige, at det ikke tilkommer mig at anmelde andre, jeg ikke kender, hvis situation jeg ingen konkret viden har om, og som ligesom jeg selv skal gennem en svær tid. På den baggrund fortryder jeg en rapkæftet udtalelse, og jeg ville selv være blevet stødt, hvis en anden ansat angreb mig gennem pressen, siger Klaus Riskær til B.T.

Selv om Brian Sandbergs indirekte trussel mod Riskær på nettet slås hen som "fis" af den selvbestaltede talsmand for Hells Angels, Jørn Jønke Nielsen, så skriver B.T., at kilder siger, at Riskjær gør klogt i at trække udtalelsen tilbage, fordi den let ville kunne give ham "problemer" inden for fængselsmurene.

Sponsoreret indhold