Klaus Riskær: Forladt af Darja

- Situationen meFængselsopholdet står jo ikke til at ændre. Den kommer til at vare i årevis. Derfor gik det galt, siger Klaus Riskær

- Situationen meFængselsopholdet står jo ikke til at ændre. Den kommer til at vare i årevis. Derfor gik det galt, siger Klaus Riskær

Foto: Thomas Laursen

Det har fået en utilsigtet omkostning at have tilbragt et år i fængsel for den 54-årige erhvervsmand Klaus Riskær Pedersen. Kæresten gennem de sidste 2 ½ år Darja Pahhota, 23, har forladt ham og fraflyttet den store luksus-lejlighed på Gl. Strand i København.

- Jeg er rigtig ked af at have mistet hende. Vi fungerede så fint sammen, men situationen med mig bag tremmer er blevet uholdbar i det lange løb, siger Klaus Riskær til Se og HØR fra cellen i Sdr. Omme statsfængsel ved Grindsted, hvor han afsoner en dom på seks år for økonomisk kriminalitet.

- Sagen er, at jeg befinder mig 280 kilometer fra hende, og jeg kan kun komme hjem på orlov i 48 timer hver tredje weekend. Det gjorde hende ked af det, at måtte undvære sin kæreste det meste af tiden og det ønsker jeg ikke, hun skal udsættes for.

- Desværre var det forudsigeligt, at det er gik sådan. Jeg kan jo ikke klantre hende for ikke at vente på en gammel stodder, der sidder i spjældet. Jeg har mistet den pige, jeg var glad for. Det er trist, siger Klaus Riskær fattet.

Læs også om Riskærs dårlige helbred i det nye SE og HØRUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close