Klaus Riskær: Får besøg af 2-årig søn

Klaus og Mette Marie, da de stadig dannede par og Klaus stadig var en fri mand

Klaus og Mette Marie, da de stadig dannede par og Klaus stadig var en fri mand

Foto: Thomads Laursen

Den lille dreng savner sin far. 54-årige Klaus Riskær Pedersens ekskæreste, sygeplejersken Mette Marie Thomsen, 29, har måttet bøje sig for, at deres fælles søn, Kristoffer, kræver at se sin far uanset forældrenes skilsmisse og faderens fængsling - eller også er det Mette Marie, der trods alt syns at den lille purk skal huske, hvem der er hans far.

I hvert fald aflægger de jævnligt besøg hos Klaus i Sdr. Omme Statsfængsel ved Grindsted, hvor han siden efteråret påbegyndte afsoningen af en dom på seks års fængsel for økonomisk kriminialitet.

Kristoffer er den yngste af tre sønner. De to store, Christian og Frederik, ser han som regel, når han er på udgang hver tredje weekend i København.

Hans 29-årige ekskæreste, Mette Marie, fødte for et par år siden hans tredje søn syv uger for tidligt ved akut kejsersnit på Rigshospitalet. Og mens hun i al hast blev kørt på operationsstuen, nød Klaus Riskær singlelivet i sit mondæne sommerhus på ferieøen Ibiza med udsigt over det meste af øens sydkyst.

Mette Marie valgte kort efter at blive enlig mor til drengen. Men trods den radikale beslutning så lader hun ham trods alt ikke helt i stikken.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close