Nyheder 2. maj 2012

Klaus Paghs søn: Bor på børnehjem

Rigmanden ligger i strid om forældremyndighed
Klaus Pagh med sin søn Isak Nikolai - der nu bor på børnehjem
Klaus Pagh med sin søn Isak Nikolai - der nu bor på børnehjem
Foto: All Over

Indtil for tre måneder siden havde den 76-årige dameglade skuespillerveteran Klaus Pagh ingen idé om, hvor hans syvårige søn befandt sig.

Isak Nikolai, som drengen hedder, blev nemlig bortført af sin mor, Karema Hviid, for halvandet år siden. Det skriver udeoghjemme.dk.

Selv siger Karema, at der ikke er tale om en bortførelse og forklarer, at hun bare rejste ud af landet uden at oplyse en adresse.

For drengens skyld. De to forældre, som ikke har været et par siden før Isak Nikolai blev født, var nemlig rygende uenige om sønnens opdragelse.

Læs også: Klaus Pagh: På fedekur

For tre måneder siden tog Karema Isak Nikolai med tilbage til Danmark for at sige farvel til sin alvorligt syge mormor. Karema blev genkendt og anholdt, og nu ligger forældrene i strid om forældremyndigheden.

I mellemtiden er Isak Nikolai det store offer i sagen. Han bor nu på børnehjem og på de tre måneder, der er gået, har han kun set sin mor to gange i en time.

Klaus Pagh får han lov at besøge to gange om ugen ledsaget af en kvinde fra kommunen.

Læs også: Klaus Pagh: Dumper prisen på sin villa

Klaus Pagh håber på at vinde forældremyndigheden over Isak Nikolai. Og hvis det sker, hyrer han en au pair. Men kun hvis drengen selv siger, at han vil bo hos sin far.

- Drengen skal selv sige, at han gerne vil bo her. Ellers ved jeg jo aldrig, hvornår han vil liste ud ad bagdøren. Det kan måske blive lidt svært at få ham til at erklære det. Hans mor har jo hjernevasket ham og sagt, at jeg er dum og ikke elsker ham, siger Klaus Pagh.

Læs hele historien om Klaus Paghs søn her.


Sponsoreret indhold