Klaus Pagh: Rejser fra sønnen

Klaus Pagh med Karema Hviid og sønnen Nikolai

Klaus Pagh med Karema Hviid og sønnen Nikolai

senere IsakKlaus Pagh er tilsyneladende mere optaget af at komme ned til sydens sol end at tage sig af sønnen Isak - døbt Nikolai - som han alene har forældremyndigheden over.

Klaus Pagh: Eks'en taler ud

Om formiddagen den 1. april tog 77-årige Klaus Pagh til Københavns lufthavn for at nå et fly til Spanien sammen med sin thailandske kæreste Nancy.

- Drengen og min husbestyrerinde Sigrid var med i lufthavnen for at sige farvel. Resten af dagen var han sammen med Sigrid, som kørte ham til Taastrup, hvorfra han om aftenen skulle med en opsamlingsbus, som kørte ham til kostskolen, siger Klaus Pagh, som undskylder sig med, at det ikke var muligt at komme med et senere fly.

Klaus Pagh anmeldt for omsorgssvigt

Ifølge Karema Hviid - Isaks mor - er det sket én gang tidligere, at Klaus Pagh har overladt sin søn til husbestyrerinden Sigrid, som er sidst i 70'erne. Det var den 20. januar, hvor Klaus Pagh skulle med et fly til Thailand.

Playboy-pensionisten bekræfter, at det er sket tidligere.

- Det er muligt, engang vi var i Thailand. Hvad er problemet? Han er glad for at være sammen med Sigrid, som har passet ham, siden han var lille.

Ville det ikke være bedre, at han var sammen med sin mor end med din bestyrerinde?

- Hun har kidnappet ham. Jeg gider ikke diskutere det. Samtalen slutter her, siger Klaus Pagh og afbryder opkaldet.

Karema Hviid har anmeldt Klaus Pagh til Gentofte kommune for omsorgssvigt af deres fælles søn.

Klaus Pagh: Min søn er vækUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close