Klaus Pagh: Min søn væk

Klaus Pagh gennemlever i disse måneder alle forældres værste mareridt. Han kan ikke få kontakt med sit lille barn.

- Jeg ser ham ikke. Det er meget traumatisk for mig, fortæller Klaus Pagh, da SE og HØR spørger til den 5-årige Nikolai.

Fighten mellem Klaus og Nikolais mor har stået på i tre år. I den periode har det svirret med beskyldninger fra moderens side, men de er alle blevet tilbagevist, og Klaus Pagh har vundet sagerne om retten til samkvem med den lille fyr i både amtet, Familiestyrelsen og byretten, ligesom han er blevet tilkendt erstatning for bagtalelse, fortæller han.

Alligevel er det flere måneder siden, han så Nikolai sidst, og inden da var der gået et halvt år.

- Jeg har fået fogedens hjælp, men hvad hjælper det, når moderen og Nikolai er forsvundet som dug for solen? Kun hendes sagfører ved, hvor de befinder sig. Hun har også taget ham ud af den børnehave, hvor han var så glad for at være, siger Klaus.

Betaler 4 gange børnepenge

- Jeg har vundet alt, hvad vindes kan, bortset fra den fulde forældremyndighed, som jeg ikke kan få, fordi jeg er for gammel. Alle arbejder for min sag, og jeg betaler fire gange børnepenge, men alligevel ser jeg ikke Nikolai. Jeg sover dårligt om natten og er bange for, hvordan det går ham, fortæller Klaus trist.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close