Klaus Pagh: Får ikke sønnen hjem

Klaus Pagh har lige modtaget en hård besked

Klaus Pagh har lige modtaget en hård besked

Foto: All Over

Den 76-årige teatermand Klaus Pagh er knust. Han får alligevel ikke sin otteårige søn Nikolai hjem i sin millionvilla i Hellerup, sådan som han ellers havde håbet på.
Det fortæller Ude og Hjemme.

Siden januar har den lille Nikolai boet på et børnehjem i Gentofte. Og det skal han blive ved med, har myndighedernes nu besluttet.

Læs også: Klaus Paghs søn: Bor på børnehjem

- Jeg fik tyve siders uforståeligt psykologisk snak, siger Pagh til Ude og Hjemme om afgørelsen.

- Det er klart, jeg har det skidt. Det er som om, der er noget galt med mit hjem. I forvejen har jeg ikke mange kræfter, og det her tærer virkelig på dem.

Læs også: Klaus Pagh: På fedekur

Stort set siden Nikolai blev født, har forældrene kæmpet en hård kamp om ham. En kamp, som resulterede i, at moren Karema Hviid tog drengen med til Kina for halvadet år siden, og dermed blev anklaget af Klaus Pagh for at bortføre ham.

Da hun senere vendte tilbage til Danmark, endte Karema i fængsel, og sønnen kom på børnehjem. Her sidder han endnu, hvilket bekymrer begge forældre voldsomt.

- Han bor med fem store drenge fra Afghanistan og så et par stykker, der er endnu ældre. Der er slet ikke nogen på hans alder. Men han virker nu glad og tilfreds. Han indordner sig, siger Klaus Pagh.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close