Nyheder 13. marts 2014

Kjole-kiks - hvem er flottest?

MARERIDT: Tre kvinder i ens kjoler til hofbal hos Margrethe
Af af
Enhver kvindes mareridt blev til virkelighed for Rikke Ellemann-Jensen, Line Legarth Stigel og Annette Vilhelmsen ved regentparrets middagsselskab i aftes.
Enhver kvindes mareridt blev til virkelighed for Rikke Ellemann-Jensen, Line Legarth Stigel og Annette Vilhelmsen ved regentparrets middagsselskab i aftes.
Foto: Dan MariegaardEnhver kvindes mareridt blev til virkelighed for tre af deltagerne i dronning Margrethes hofbal onsdag aften.

Den officielle titel på begivenheden var: "Regentparrets aftenselskab på Christiansborg Slot for regeringen, Folketinget og Europaparlamentets danske medlemmer".


Rikke Ellemann-Jensen og Jakob Ellemann-Jensen. (Foto: Dan Mariegaard)

LÆS OGSÅ: SF smadrer Qvortrups Thailands-ferie

Og som det sig hør og bør havde de mange kvindelige deltagere virkelig lagt sig i selen for at stråle på den store aften, og der var shoppet kjoler og accessories, så alle tog sig smukt ud, da de passerede forbi fotograferne på vej ind til middagsselskabet.

Men på et punkt haltede det med koordineringen mellem regeringspartiet De Radikale, det tidligere regeringsparti SF og oppositionspartiet Venstre.


Line Legarth Stigel og skatteminister Morten Østergaard. (Foto: Dan Mariegaard)

Tidligere social-, børne- og integrationsminister minister og formand for SF Annette Vilhelmsen, Rikke Ellemann-Jensen, der er gift med medlem af Folketinget Jakob Ellemann-Jensen og Line Legarth Stigel, der er gift med skatteminister Morten Østergaard, havde alle tre helt identiske kjoler på til dronningens selskab.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe har rod i økonomien

Det må bare ikke ske!

Man må blot håbe, at de tre kvinder ikke kom på samme tid eller var placeret ved samme bord, hvorved kjole-kikset ville være endnu mere åbenlyst.


Annette og John Vilhelmsen. (Foto: Dan Mariegaard)

Der skulle også danses lancier i aftes, og igen må man her håbe, at de tre festdeltagere ikke var i samme kvadrille eller for tæt på hinanden på dansegulvet.

Den famøse, men ganske chikke kjole var i øvrigt købt hos DAY BIRGER ET MIKKELSEN.

De 360 gæster nød en menu bestående af grillet tun og fisketerrine, oksemørbrad, æblefromage.

Prins Henriks franske vinslot Château de Cayx leverede vinene til middagen, og den kongelige livgarde og Julie Berthelsen og Bobo Moreno stod for underholdningen.

Hvem af de tre kvinder synes du tager sig bedst ud i kjolen?

Sponsoreret indhold