Nyheder27. januar 2015

Kjeldberg tilbage i junglen

Robinson Ekspeditionens leder vært på nyt reality-program
Af af
Erfarne Jakob Kjeldberg skal styre berømthederne gennem genvordighederne i junglen.
Erfarne Jakob Kjeldberg skal styre berømthederne gennem genvordighederne i junglen.
 Foto: Peter GrosenDet bliver en mand med erfaring fra junglen, der skal styre tropperne i TV3's kommende underholdningssatsning, "JEG ER EN CELEBRITY - Få mig væk herfra!".

Jakob Kjeldberg er netop blevet præsenteret som vært, og han har i både været vært på "Divaer i junglen" og må kaldes Mr. Robinson, efter at han i en årrække har været vært på Robinson Ekspeditionen.

Det nye program optages i Sydafrika, som er nyt terræn for Kjeldberg.

- Jeg har aldrig været her før, så jeg glæder mig utrolig meget. Det er 7. eller 8. gang, jeg er med til at starte et nyt program op. Jeg er glad for, at jeg som 45-årig stadig kan glæde mig til at være vært på et nyt program, siger Jakob Kjeldberg til SE og HØRs udsendte i Sydafrika.

Han er glad for, at alle optagelserne kan klares over en periode på små tre uger.

- Det betyder meget for mig, at det er en kort produktion, så jeg ikke skal være væk fra min familie i så lang tid. Jeg tror, det bliver et fantastisk spændende program, siger Jakob Kjeldberg til SE og HØR.

Optagelserne til "JEG ER EN CELEBRITY - Få mig væk herfra!" begynder i denne uge.

10 kendte danskere efterlades i en jungle i Sydafrika, hvor de sammen skal kæmpe om mad, samtidigt med at de skal kæmpe mod nogle af deres største fobier.

De 10 kendte danskere bliver installeret i en mildt sagt primitiv lejr, hvor de bliver overvåget i alle døgnets 24 timer. Hver uge skal de kæmpe i vilde og grænseoverskridende jungle-udfordringer for at overleve i konkurrencen.

De ti deltagere ankommer til Sydafrika i løbet af det næste døgn.

Sponsoreret indhold