Nyheder1. december 2013

Kirsten Olesen: Jeg var sikker på at min mand ikke skulle dø

Selv om Kirsten Olesens mand havde været alvorlig syg gennem to et halvt år troede hun ikke på, at han skulle dø
https://imgix.seoghoer.dk/media/f1232a85c74f47808e3d361e1c59dc63.jpg
 Foto: Alll Over



Selv om Kirsten Olesens mand Ole Ousen var alvorligt syg i to et halvt år, så kom det alligevel som et chok, da han i april i år døde. Det fortæller Kirsten Olesen, der nok er bedst kendt som Agnes i tv-serien Matador og som i starten af det nye år er aktuel i DRs nye dramaserie Arvingerne, hvor hun spiller kunstneren Veronika Ågård.

Anisette mistede sit livs kærlighed, da Thomas Koppel døde. På søndag.dk slår hun fast, at hans død ikke forhindrer hende i at fortsætter med at synge. Hvorfor? Få svaret her!

For det fylder og forandrer jo alt at miste den mand, man har kendt og elsket i 40 år.

Det er altid hårdt at miste

Og det er, hvad der skete for Kirsten Olesen, da hun i april mistede sin mand, musiker Ole Ousen, der var en del af Ørkenens Sønner.
- Det var meget hårdt. Det er altid hårdt at miste. Det er jeg ikke ene om at opleve. Det er en menneskelig erfaring, man må gøre sig igennem livet, siger hun til SØNDAG.

I 2002 mistede Hanne Bech Hansen sin mand. På søndag.dk fortæller hun, hvordan hun arbejdede sig gennem sorgen


Skulle ikke dø på hospice

Og selv om Kirsten Olesens mand døde efter lang tids alvorlig sygdom og til sidst var på hospice, så troede Kirsten Olesen ikke, at hendes mand skulle dø.
- Jeg var helt sikker på, at han ikke skulle dø. Ikke mens vi var på hospice. Han skulle bare komme til kræfter. Og det gjorde han. Rask, det kunne han ikke blive. Det vidste vi helt fra starten. I to et halvt år. Den seneste tid var kræften i bero. Og vi havde mange forhåbninger, siger hun og fortsætter:
- Så da han døde, var det et chok. Han døde af en ubehandlet blodforgiftning. Og det gik hurtigt, siger Kirsten Olesen.

Mange husker Kirsten Olesen for sin rolle som Agnes i Matador. På søndag.dk fortæller hun, hvordan hun har det med det



Sponsoreret indhold