Nyheder10. september 2008

Kirsten Norholt: Misbrugt på bøsse-toilet

Skuespilleren kræver erstatning for toilet-TV på bøssebar
Kirsten Norholt vil have 5000 kr. af bøssebarens ejer
Kirsten Norholt vil have 5000 kr. af bøssebarens ejer
 Foto: Thomas Laursen

Skuespilleren Kirsten Norholt har bedt sit forbund om at repræsentere sig i en prekær sag. Den folkekære aktøse opdagede ad omveje, at hun var at se på en videoskærm over pissoiret på bøssebaren Centralhjørnet i København.

Hun fortæller, at det ikke var hende selv, som opdagede den uautoriserede promovering af sin person, men at hun ikke kan huske, hvem der fortalte hende om misbruget.

Det er dog faldet Norholt så meget for brystet, at Centralhjørnets tisse-TV viser det godt ti sekunder lange klip fra den danske klassiker "Julefrokosten" fra 1976, at hun gennem Skuespillerforbundet nu kræver 5000 kroner i erstatning.

- Det er ikke på grund af pengene, siger Kirsten Norholt, men jeg synes godt de kunne have spurgt først.

Centralhjørnets ejer, Torben Rasmussen, bekræfter, at han har modtaget et krav fra Dansk Skuespillerforbund.

- Ja, det er korrekt, at jeg har fået et brev fra dem. Men jeg kan ikke forstå, hvorfor hun ikke selv bad mig om at fjerne klippet, da jeg til en reception fortalte hende, at hun var gæstestjerne på vores video.

- Det er måske ikke så underligt, hvis hun ikke kan huske, at det var mig, som fortalte hende om det - for hun havde vist kvalt det meste af en magnumflaske champagne. Men hele historien er så latterlig, at jeg gerne betaler de 5000 kroner for at få fred, griner Torben Rasmusen.

Sponsoreret indhold