Kira Eggers: Slut med store bryster

Kira er ikke ked af, at hun har tabt sig - også på brysterne.

Kira er ikke ked af, at hun har tabt sig - også på brysterne.

Foto: All OverHvis du siger Kira Eggers, siger du også: Store, naturlige bryster.

Men det udsagn hører nu fortiden til.

Årsagen er, at den tidligere model har smidt ti kilo under TV-programmet "På egen krop - Kira Eggers som bodybuilder", som sidste år blev sendt på kvindekanalen TLC. Det har samtidig betydet, at 38-årige Kiras bryster er noget mindre i dag, end de har været. Og det har hun det helt fint med.

Jackie Navarro: Sur på sine bryster

- Jeg har stadig former, men jeg er bare mere fit. Jeg synes faktisk også, at mine bryster er for store lige nu. Det irriterer mig, for det føles bare tungt og ubehageligt. Jeg går heller ikke længere så nedringet klædt. Jeg synes bare ikke, at store bryster passer til mig mere, siger Kira Eggers.

Blondie fra Kongerne: Mindre bryster

Under det hårde træningsforløb indledte hun et forhold til musikproduceren Dan Vithus Gabriel Laustsen, og han kan godt være tilbøjelig til at synes, at der er røget lidt for mange kilo af den tidligere model.

- Han synes måske, at jeg er blevet lidt for tynd efter hans smag. Selv har han en vildt god forbrænding, og der har da også været plads til, at vi stadig kunne hygge os, siger Kira Eggers.

Gæt et par fladmaste bryster

Hun har nu besluttet at give sine nye erfaringer videre til alle, der har problemer med at komme i mål med deres livsstilsændring. Derfor afholder hun sammen med sine personlige trænere søndag et heldags-seminar i samarbejde med magasinet Q, der skal give deltagerne et skub i den rigtige retning.

Læs mere om seminaret her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close