Nyheder23. marts 2012

Kira Eggers: På date med pige

Den sexede brunette overraskede alle, da hun dukkede op med en kontorassistent fra Ringkøbing
Kira havde udloddet en aften med sig selv
Kira havde udloddet en aften med sig selv
 Foto: All Over

Hun kunne uden tvivl hive masser af hamrende lækre singlefyre med ud på en date. Men alligevel valgte den sexede Kira Eggers at invitere en pige med i biffen, da hun forleden gik til premiere på filmen "Hunger Games" i Imperial i København.

Læs også: Kom på date på Kira Eggers

Den heldige dame, der var sammen med Kira, hedder Carina Thygesen, er 27 år, kontorassistent og fra Ringkøbing.
Hun og Kira kendte ikke hinanden på forhånd - Carina havde simpelthen været så heldig at vinde daten med Kira, der på sin blog tidligere på ugen udloddede sit gode selskab for en aften.

Læs også: Kira Eggers inviterer indenfor

For at komme på daten, skulle man fortælle om sin værste date. Og Carina Thygesen vandt altså med sin beretning om en date med en fyr, hun havde mødt på dating.dk.

- Da vi havde spist, viste det sig, at han havde glemt dankortet. Så han måtte smide sygesikringsbevis og kørekort. Det betød så, at han ikke kunne køre mig hjem, så jeg måtte hoppe på toget og gå seks kilometer hjem til mine forældre, fortalte Carina seoghør.dk til premieren.

- Jeg valgte Carina, fordi jeg kunne genkende hendes historie. Den mindede lidt om en date, jeg selv var på engang i Los Angeles, smilede Kira.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9985294e77be4b6caea5cc08a9120ecb.jpg


Sponsoreret indhold