Nyheder30. maj 2013

Kira Eggers: Jeg vil giftes

Brystbomben troede aldrig, det ville ske, men nu er hun klar til bryllup
Kira er netop startet som kommunikationskonsulent for datingbureauet Seeqone.com og leger Kirsten giftekniv for andre.
Kira er netop startet som kommunikationskonsulent for datingbureauet Seeqone.com og leger Kirsten giftekniv for andre.
 Foto: Thomas Laursen



Det er noget tid siden, Kira Eggers fandt manden i sit liv Dan Vithus. Indtil da regnede den labre brunette ikke med, at hun nogensinde vil giftes. Det har prinsen på den hvide hest dog ændret.

- Jeg vil rigtig gerne giftes. Det havde jeg aldrig troet, men med Dan har jeg fået lyst. Indtil videre snakker jeg meget om det, og Dan snakker mere bare med, siger hun til MetroXpress.

På spørgsmålet om, hvorfor forholdet til Dan er så godt, er svaret helt simpelt.

Kira Eggers: Date med baben

- Det lyder som en kliché, men han vil intet ændre ved mig. Når vi går rundt derhjemme, er jeg mig selv. Jeg bliver accepteret, og så er vi virkelig gode venner. Det er nødvendigt i et godt forhold, fortæller hun.

Om det holder ved, hvis kirkeklokkerne kommer til at bimle, bliver spændende, for Kira spår, at hun ikke bliver helt nem, når bryllupsforberedelserne går i gang.

- Jeg tror, jeg bliver en bridezilla uden lige! Jeg tænker i hvert fald over det. Jeg har overvejet at blive gift i sommerhuset, fordi her er så smukt, men hvis vi så bliver skilt, vil jeg jo blive mindet om det hele tiden. Altså, jeg tror det ikke, men jeg er jo realist!, siger hun til avisen.

Lørdags-lir: Sexet sild

Sponsoreret indhold