Kira Eggers: I retten med Mascha

Kira Eggers skal nu i retten efter voldsepisoden på Casper Christensens in-sted Sunday.

Kira Eggers skal nu i retten efter voldsepisoden på Casper Christensens in-sted Sunday.

Foto: Thomas S. Laursen


Kira Eggers og veninden Mascha Vang skal en tur i Københavns Byret.

Heldigvis er de skønne piger ikke oppe at toppes, men var til gengæld begge ude for en kedelig oplevelse, da de den 12. januar besøgte Caspar Christensen kendisbar Sunday - og fik et par på hatten.

Nu har politiet så udfærdiget et anklageskrift mod overfaldsmanden, som de to piger altså skal møde igen i Københavns Byret.

Kira tabte ti kilo

- Jeg glæder mig mest til, at det hele er overstået. Det er rigtig ufedt, siger Kira Eggers, som formoder, at hun skal vidne i retten, selv om episoden også
skulle være fanget af overvågningskameraet.

- Jeg glæder mig faktisk til, at folk ser videoen. Den taler vel sit helt eget sprog og skulle gerne sætte tingene på plads.

Mange mennesker har haft utrolig travlt, men de kommer til at æde deres ord i sig igen, siger Kira Eggers til seoghør.dk.

Mascha og Kira sælger ud


Ifølge anklageskriftet tiltales gerningsmanden med påstand om frihedsstraf for vold efter straffelovens paragraf 244, der giver mulighed for alt mellem
bøde eller fængsel indtil tre år.

Han er tiltalt for den 12. januar klokken 02.30 om natten at have givet Mascha Marianne Vang Christensen et knytnæveslag i ansigtet og derefter have tildelt Kira Eggers to slag i ansigtet.


Læs meget mere i SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close