Nyheder6. januar 2012

Kira Eggers: Hold nu kæft, Lisa Lents!

Taekwondo-babens udmelding på twitter vækker bestemt ikke glæde hos den barmfagre model og eks-stripper
Af af
Lisa Lents får tørt på af Kira Eggers
Lisa Lents får tørt på af Kira Eggers
 Foto: Thomas Laursen

Tidligere i dag, fredag, bragte vi artiklen, hvor Lisa Lents kom med en noget kontant udmelding på twitter i forbindelse med, at ekskæresten Michael Olesen havde en ny kvinde, stripperen Joan Divine, ved sin side til en premiere.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8bd9ae36193f4419b36cc066705ddfcd.jpg

Læs også: Lisa Lents: SingleOg det er noget, der har fået eks-stripperen, modellen og fotografen Kira Eggers op i det røde felt.Under overskriften ´Luk nu røven, Lisa´ raser Kira på sin blog .

"Hvorfor kommer der ALDRIG noget godt, rart, positivt ud af munden på Lisa? Hvorfor hører man aldrig om at Lisa gør noget godt for andre?

Det ville fanme klæde hende.

Ikke at jeg følger særlig meget med i, hvad hun foretager sig når hun ikke er "på". Men hvad fanden har HUN udrettet der tillader at hun kan tale ned om andre? Johh, det kan jeg godt fortælle jer. Og det er da slet ikke dårligt…som sådan." (...) Du laver alle mulige skønhedskonkurrencer. Men hvad laver du ellers? Ud over at fordrive tiden foran din computer, og kommentere på din eks´ nye liv?". Gå ind på bloggen og se endnu flere verbale lussinger fra Kira til Lisa Lents her

Sponsoreret indhold