Nyheder17. maj 2017

Før og efter-fotos: Kira Eggers har taget 17 kilo på - på tre måneder

Kira Eggers har de sidste tre måneder forsøgt at tage mange kilo på som en del af TV3-programmet ”Min fede træner”. Og man må sige, at vægtøgningen er lykkedes for den tidligere stripper og nøgenmodel. Hun har nemlig taget hele 17 kilo på. Du kan se hendes forvandling i denne artikel
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-06685.jpg
 (Foto: All Over)

Kira Eggers lever normalt et aktivt og sundt liv med masser af motion og masser af grøntsager. Men de sidste tre måneder har den tidligere stripper og nøgenmodel levet alt andet end sundt.

Kira Eggers har nemlig forsøgt at tage mange kilo på som en del af TV3-programmet ”Min fede træner”. Og man må sige, at vægtøgningen er lykkedes – Kira Eggers har således taget hele 17 kilo på, mens hendes taljemål er vokset med svimlende 26 centimeter.

Du kan se billeder af Kira Eggers’ forvandling i galleriet nederst i artiklen.

Kira Eggers skal sammen med tre andre kendis-trænere hjælpe fire overvægtige danskere med at tabe sig i – og præmissen for programmet er, at kendisserne først selv skal tage en masse kilo på, så de bedre kan sætte sig i den overvægtiges sted.

Og dét med at tage så mange kilo på har ikke været helt let, fortæller Kira Eggers i et interview med BT:

- Jeg havde dage, hvor jeg ikke havde lyst til at gå udenfor en dør, fordi jeg ikke kunne passe mit tøj, og fordi jeg synes, det var pinligt, siger Kira Eggers til BT og tilføjer:

- Pinligt i den forstand, at jeg følte folk kiggede og tænkte: Er hun syg? Er hun gravid? Hvorfor har hun taget så meget på? Hvad er der galt med hende? Hvorfor sidder hun og spiser alle de pommes frites, når hun i virkeligheden burde tabe sig?, spørger Kira Eggers i interviewet med BT.

Selv om det har været hårdt, har Kira Eggers dog ikke haft lyst til at forlade programmet, der har fået en del kritik. Flere mener nemlig, at programmet er usympatisk og udstiller de overvægtige på en negativ måde.

Du kan se billederne af Kira Eggers herunder:

Kira Eggers (billeder af hende både på rød løber og i programmet Min fede træner)

Sponsoreret indhold