Nyheder27. december 2012

Kira Eggers: Få hendes krop

Den tidligere model giver nu sine egne træningserfaringer videre
Af af
Kira Eggers var nu også meget godt skruet sammen før hun begyndte at træne:
Kira Eggers var nu også meget godt skruet sammen før hun begyndte at træne:
 Foto: Covermodel.dkDu må nok stadig kigge misundeligt efter Kira Eggers labre krop, men nu giver den smukke pige dig i hvert fald muligheden for at komme i bedre form.

Den skønne pige er nemlig en af bagkvinderne på en ny "Food & Fitness workshop".

Kira Eggers: Nye sex-billeder

- Jeg og Team Evolution, som var mine vægt- og træningskonsulenter, da jeg skulle træne til en fitness-konkurrence i programmet "På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder", er blevet bestormet med henvendelser fra folk, der gerne vil vide, hvordan de får en lækker krop og nye madvaner, forklarer Kira til seoghoer.dk

Læs mere her:

-Jeg er vildt beæret, men tror, det hænger sammen med, at jeg beviste, at hvis man holder sig til den plan, man har fået, så kan man nå sine mål.

De mål skal være meget realistiske, og derfor holder jeg workshoppen om mad og træning. Jeg glæder mig til, at vi skal lave hurtig sund mad for de skønne mennesker og ikke mindst træne igennem.

Min egen hjerne er for altid omprogrammeret, og det føles virkelig rigtigt for mig, selvom man ikke kommer sovende til det, siger Kira om workshoppen, der skal holdes i slutningen af januar.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/09401308b1f2463cacaa9a76c9751fa1.jpg


Kira Eggers har selv prøvet på egen krop at komme i topform. Nu giver hun erfaringerne videre. (Foto: Tlc)

Jeanette Dzienis: Julegodte

Sponsoreret indhold