Nyheder26. maj 2013

Kira Eggers: Date med baben

Den labre sild arrangerer speeddating i en speciel kærlighedsbus
Af af
Desværre, drenge! Kira er optaget, men arrangerer speeddating for andre.
Desværre, drenge! Kira er optaget, men arrangerer speeddating for andre.
 Foto: Michael Medgyesi



Det lyder næsten for godt til at være sandt - og det er det også.

Kira Eggers er selv godt optaget, men arrangerer til gengæld dating for alle andre - og lægger op til en kraftig festival-flirt, når "kærlighedsbussen" kommer land og rige rundt.

- Jeg er selv blevet ramt af amors pil, men derfor kan jeg jo godt glæde mig over at sætte andre sammen, som måske er trætte af endnu en sommer som single - eller egentlig bare har lyst til at have en eller flere at flirte med

Det er god gammeldags offline dating - back to basic - ud over, at vi selvfølgelig under speeddating giver folk mulighed for at date helt op til 15 af det modsatte køn på et par timer, fortæller skønne Kira begejstret til seoghør.dk.

Lørdags-lir: Sexet sild
Hun arbejder for Single Event firmaet Seeqone.com, hvor hun blandt andet laver PR for den nye "Kærlighedsbus", der i løbet af sommeren besøger en lang række festivaler.

- Bussen er en omdekoreret rutebus, og den skal nok vække opmærksomhed, når den triller ind med kærlighed og flirt i luften.
Vi glæder os til at tage imod festivalsgæsterne, og jeg glæder mig til, at vi kan få smedet nogle par sammen, fortæller hun.

Indtil videre rammer bussen både Skive Festival, Samsø Festival og Ringsted Festival.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/de57b977d7924bd0833c10a387b57858.jpg


Sådan kommer Kiras speeddating-bus til at se ud.

Kira Eggers: Smider alt

Sponsoreret indhold