Kira efter voldssag: Det har været hårdt

Kira Eggers mener, at den tiltalte har trukket sagen i langdrag.

Kira Eggers mener, at den tiltalte har trukket sagen i langdrag.

Foto: Covermodel.dkFitness-guruen Kira Eggers blev ikke i Københavns Byret, efter at hun fredag havde afgivet forklaring i en sag, hvor en 34-årig mand stod tiltalt for vold mod Eggers og Mascha Vang tilbage natten til den 12. januar i år.

Episoden fandt sted på Casper Christensens kendis-natklub, Sunday, i det indre København.

LÆS OGSÅ: Kira og Mascha i retten

Mascha Vang og Kira Eggers var blevet over til fodboldspilleren Nicki Billes bord på natklubben, da en 34-årig ven af fodboldspilleren slog de to kendis-kvinder.

Manden mener, at han er den forurettede i sagen, men han er den eneste tiltalte.

LÆS OGSÅ: Kira - nu som personlig træner

Fredagens langvarige retsmøde bød blandt andet på en fremvisning af en overvågningsvideo, men da den blev afspillet, havde Kira Eggers forladt retten.

Hun er glad for, at sagen for hendes vedkommende er overstået.

- Det værste har været de reaktioner jeg har oplevet fra Sundays personale og vildt fremmede mennesker, som har været meget ondskabsfulde, selv om de intet kendte til episoden, siger Kira Eggers.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo er dejligt voksen

Fra Sundays menige personale har det blandt andet lydt, at Mascha ikke var velkommen på Sunday den pågældende nat, selv om Kira Eggers havde fået en mail fra en ledende medarbejder på Sunday, der netop bød dem velkommen på natklubben.

Og mennesker, der ikke har oplevet voldsepisoden gav deres mening om Kira og Mascha til kende på en ondsindet måde, mener fitness-guruen.

- Det har været det værste at håndtere og har påvirket mig psykisk, siger Kira Eggers, der havde sin kæreste ved sin side i retten.

Hun kræver ikke erstatning af den tiltalte og mener, at sagen kunne have været løst på en smidigere måde end en retssag med pressens bevågenhed.

- Vi var jo ikke tiltalt for noget, så hvis nu han blot havde erkendt at have dummet sig, kunne vi have ordnet det på et kvarter i retten uden den store opmærksomhed, men den tiltalte har selv villet trække det i langdrag, så nu må han jo leve med al opmærksomheden, selv om sagen ellers var glemt, siger Kira Eggers til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close