Nyheder 18. februar 2022

Kimberley er jomfru – og mor

Kimberley Godsall fødte for to år siden en datter, hvilket ikke er så speciel en historie. Det specielle er, at Kimberley på 35 både er mor – og jomfru.

Det er ikke en ny historie, om end den er usædvanlig. Jomfru Maria var en af de første til at gøre det,, da hun fødte sin søn Jesus, mens hendes mødom stadig var intakt.

Og nu kan man fristes til at kalde Kimberley Godsall for den nye Jomfru Maria, for hun har også født sin datter Scarlett, selvom hun stadig er jomfru.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Daily Mail.

Gemte sig selv

- Jeg har allerede hørt alle vittighederne fra mine venner om min ”ulastelige undfangelse”, fortæller Kimberley, der til daglig arbejder som skolelærer.

- Jeg er klar over, at jeg er usædvanlig. Derfor forklarede jeg også jordemoderen ved min første aftale, at jeg aldrig har haft sex og spurgte, om det ville påvirke fødslen.

- Det beroligede mig lidt, da hun svarede, at det ikke gjorde den store forskel, da en fødsel gjorde ondt alligevel.

Det er ikke fordi Kimberley ikke har været i et forhold. Hun har været på adskillelige dates med mænd, inden hun som 35-årig gennemgik en jomfrufødsel.

Hun havde gemt sig selv til ægteskabet i den tro, at hendes liv ville falde ud som hendes mors og søster, der begge giftede sig med deres livs kærlighed i en alder af 25 år og fik børn.

Men sådan skulle det ikke gå for Kimberley.

Uret tikkede

- Jeg er klar over, det er et romantisk syn på livet. Men jeg har altid vidst, at jeg kun ville have sex med den person, jeg skulle giftes med. Så jeg følte, jeg havde fejlet, da jeg ikke var gift, da jeg var midt i 20’erne, fortæller hun.

Hun fandt bare ikke den mand, hun gerne ville giftes med. Men ønsket om at blive mor, forsvandt ikke.

De få forhold hun indgik i, var ikke dem hun drømte om, men en rådgiver hjalp hende med at indse, hun ikke behøvede en mand for at blive mor.

- Så længe jeg kan huske, har jeg længtes efter at blive mor, og for hvert år der gik, hørte jeg mit biologiske ur tikke højere.

Og til sidst besluttede hun sig for, at hun hverken behøvede en mand eller sex for at få sin drøm om at blive mor opfyldt.

Fertilitetsklinik

Hun opsøgte en fertilitetsklinik for at høre, om de ville hjælpe jomfruen med at blive mor. Heldigvis fortalte de hende, at hendes ikke eksisterende seksuelle liv ikke var nogen hindring for hende.

- Lægen fortalte mig, at der var flere kvinder, end man kunne forestille sig, der fik børn uden at have sex.

Og så var det ellers bare med at komme i gang med behandlingen. Kimberley skulle finde den sæddonor, der skulle hjælpe hende med at få drømmen opfyldt.

Gennem en spermbank fandt hun en donor, som var beskrevet både intelligent og kreativ og havde et udseende, der lignede hendes eget, hvilket øgede chancerne for, at barnet også ville ligne hende.

Hun betalte for to hætteglas med sæd og blev kunstigt insemineret. Det var dog en ubehagelig oplevelse for hende, da hun ikke normalt var vant til aktivitet i hendes underliv, så både indsættelse af et speculum og kateteret med sæd var meget smertefuldt for hende.

Det tog et par forsøg og kostede over 140.000 kroner, men til sidst blev Kimberley gravid.

Drømmen opfyldt

9 måneder efter kom lille Scarlett til verden, men det var ikke just en god oplevelse.

- På trods af en epidural havde jeg tryksmerter på mit bækken ved hver sammentrækning. Når det kom til selve leveringen, troede jeg, at vi begge skulle dø.

-Scarlett blev hængende, og jeg endte med at skulle opereres øjeblikke efter hendes fødsel.

Men heldigvis endte det hele godt, og Scarlett havde det godt. I dag er hun to år, og mor og datter bor sammen og et dejligt liv.

Når Scarlett er gammel nok, vil hendes mor også gerne forklare, at hun var jomfru, da hun blev gravid.

Kimberley fortæller også, at en eventuel livsglæde med en mand, som hun kunne dele et intimt forhold med, ville være 'prikken over i'et' - men det brændende ønske om at møde Mr. Right er der ikke længere, for hun har sin datter.

Sponsoreret indhold