Nyheder2. oktober 2017

Masser af succes: Kim Larsen skovler millioner ind

Danmarks nationalskjald Kim Larsen tjener i en alder af 71 år stadig styrtende med penge. Faktisk har den aldrende musiker netop leveret det bedste regnskab siden 2009 – og han er nu god for den nette sum af næsten 74 millioner af kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim00.jpg
 (Foto: All Over)

Hvem kender ikke ”Papirsklip”, ”Susan Himmelblå”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Kvinde min” og ”Om Lidt”? For slet ikke at tale om ”Midt Om Natten”, ”Jutlandia”, ”Joanna”, ”Byens Hotel” og Haveje”?

Ja, listen er nærmest uendelig, når det handler om Kim Larsens utallige hits. Og det samme gør sig faktisk gældende om hans pengetank.

Kim Larsen skovler i en alder af 71 år stadig millioner og millioner ind. Faktisk har den danske nationalskjald netop leveret sit hidtil bedste regnskab siden 2009.

Det skriver Fyens.dk.

Nye regnskaber fra hans personlige holdingselskaber, Kim Larsen ApS og K.Larsen ApS, viser et solidt overskud – og god grund til at være en glad og tilfreds hr. Larsen.

Af regnskabet for det største af holdingselskaberne Kim Larsen ApS, som blev offentliggjort mandag, fremgår det, at den folkekære sanger kommer ud af regnskabsåret med et overskud efter skat på 9,2 millioner kroner. Det er fire gange så godt som året forinden, og det er tilmed det bedste resultat siden 2009/2010.

Desuden er der også overskud i hans andet firma, selskabet K. Larsen ApS. Her består indtjeningen af investering i værdipapirer, og her var der et overskud på omkring 200.000 kroner, hvilket er det bedste resultat i selskabets 3-årige historie.

De flotte resultater betyder, at Danmarks nationalskjald er god for i alt 73,5 millioner kroner. Så Kim Larsen har god grund til at stadig at skråle ”Masser af succes”…

Du kan se billeder af Kim Larsen i galleriet herunder:

Kim Larsen fylder 70 år

Sponsoreret indhold