Nyheder31. juli 2009

Kim Larsen: Fandt store kraner

Den danske nationalskjald vakte opsigt på Langelandsfestivalen, og det gjorde hans kopi også
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/langeland-09/kim-larsen-dobbeltgaenger2-jpg.jpg

- Hvad fa'en … Er det ikke? Jo! Lad os få en autograf og et billede, jubler festivalgæsterne og omringer Kim Larsen, som står midt på festpladsen med en smøg i mundvigen og skriver masser af autografer og hyggesnakker med sine fans.

Men så god er verden ikke for de mange fans. Det er nemlig den falske, men yderst udadvendte René Richardt, som i sin velkendte Kim Larsen-mundering til forveksling ligner den rigtige vare.

Og begge de herrer - Kim Larsen såvel som René Richardt - har givet den gas og koncerter på Langelandsfestivalen. René 6 gange på de lidt mindre scener og et par gange i gågaden i Rudkøbing, og Kim bare en enkelt gang med sit band Kjukken på den store scene onsdag aften for tusinder af fans i alle aldre.

Deres fælles ven er Ole Ernst

- Det er helt vildt, griner René. - Det er anden gang, jeg og mit band er her, og jeg skal da helt klart se Kim i aften på scenen, selv om jeg nok snart ikke kan presse flere tricks ud af originalen, mener René.

- Har du mødt Kim Larsen, og hvad tror du, han siger til dit kopishow?

- Vi har faktisk en fælles ven i Ole Ernst, og jeg har da været sammen med ham et par gange, men vi har ikke snakket om min Kim Larsen-fortolkning. Han ville sikkert bare sige: "Find dog på noget selv, dreng!"

Det gør René nu også. Han er i fuld gang med at læse sine tekster til Græsted Revyen, som i år hedder "Javel, hr. minister" og spiller på Asminderød Kro. Han spiller med fra den 14. august til den 19. september.

Men efter en lang sjov nat på festivalen er det dog så som så med læsningen, når kæresten Vibe og datteren Ulrike på snart 17 år også skal "passes".Sponsoreret indhold