Kim Bildsøe Lassen har mistet sin mor

Kim Bilsøe Lassen har mistet sin mor - Ingelise blev 77 år.

Kim Bilsøe Lassen har mistet sin mor - Ingelise blev 77 år.

(Foto: Dan Mariegaard)

Kim Bildsøe Lassen har mistet sin mor. Ingelise blev 77 år og er død efter at have kæmpet mod kræft i mere end et år.

Den triste nyhed delte TV-journalisten på sin Facebook-profil natten til fredag, hvor han skrev, at hun ”omgivet af den familie, hun altid satte over alt andet, børn, børnebørn, svoger og svigerinder og naturligvis sin elskede mand, Torben, rejste stolt og værdigt af sted”

Kim Bildsøe Lassens mor blev 77 år.

- 77 intenst levede år, som man ikke kan have andet end respekt for. Med varme, livslyst, nysgerrighed, humor og en fuldkommen bundløs kærlighed - ikke bare til os, men så sandelig også til vores venner og hvem der ellers kom forbi hendes hjem eller omgangskreds, tilføjer den 52-årige TV-vært, der også vil huske sin mor for den ”ubetingede gæstfrihed”, som hun besad:

- Man kan prise vores mor for meget, men hendes fuldkommen ubetingede gæstfrihed var en gave til alle. Ligegyldigt hvem, og hvor mange, havde Ingelise kun et svar: "selvfølgelig er der plads ved bordet og naturligvis kan vi finde en seng eller en madras. Og jo...jeg har masser af mad, vin og hyldedrik". Hendes kærlighed var total og for os, der mærkede den, en evig kilde til varme, selvværd og rarhed, skriver Kim Bilsøe Lassen, der ofte har haft sin mor i tankerne, når han har stået på TV:

- Forestillede mig, at det var hende, jeg talte til og forklarede et eller andet - og ikke en kold, blank kameralinse. Det gjorde det nemmere, mere virkeligt og jeg kunne fornemme hende ryste på hovedet, hvis jeg var uklar eller indforstået. Ingelise bliver savnet, og det bliver meget mærkeligt at cykle ned til morgendukkerten om sommeren og ikke lige køre forbi og sige hej. Det bliver mærkeligt ikke at skulle høre om hyldens tilstand eller skovens nye svampesteder. Og det bliver mærkeligt ikke at skulle grine over hendes skarpe, ofte satiriske bemærkninger. Tak fordi du var min og vores mor - du var en meget fornem en af slagsen, skriver Kim Bilsøe Lassen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close