KHADER: SORT ARBEJDE I PRIVATEN

Naser Khader har tydeligvis et forklaringsproblem. Da SE og HØRs chefredaktør, Henrik Qvortrup, ringer ham op for at få en kommentar til de faktuelle oplysninger i denne artikel, detonerer bomben.

- Du må citere mig for én ting: Du er et svin, et svin, et SVIN!, brøler Ny Alliances stifter og partiformand med desperation i stemmen.
Hans desperation er til at forstå. SE og HØR kan i dag afsløre, at sorte håndværkere for 80.000 kroner har bygget et hegn og en skydeport ved hans hus på Frederiksberg.

En af håndværkerne fortæller, at de var på sygedagpenge, mens de udførte arbejdet i slutningen af august og begyndelsen af september. Og at pengene blev udbetalt kontant og i tusindkronesedler.

Håndværkerne var hyret af en entreprenant herre, som færdes hjemmevant i kendismiljøet: Michael Jeppesen. Ud over at være bagsideskribent på Ekstra Bladet driver han en stribe udlejningsejendomme og firmaet De Hellige Håndværkere.

Så da Naser Khader skulle have bygget sit hegn og skydeporten, ringede han til sin gode bekendt, Michael Jeppesen.
Denne udfærdigede straks et tilbud, der dog ikke blev tilsendt Naser Khader på papir. Det indeholdt heller ikke hverken ordrenummer eller momsberegning. Jeppesen sendte blot en sms med tilbuddet.

Læs hele afsløringen i denne uges SE og HØR

HER GÅR NASER AMOK: download som mp3 eller download som wav

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close