Nyheder8. april 2022

Kevin Magnussen føler sig syg kort inden Formel 1-grandprix

Kevin Magnussen havde det skidt, da han vågnede fredag, men det lykkedes at gennemføre to træninger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kevin.jpg
 (Foto: MEGA)

Racerkøreren Kevin Magnussen (Haas) testede fredag forholdene i Melbourne forud for søndagens grandprix i Australien.

Haas-holdets kommunikationschef, Stuart Morrison, oplyser til pressen, deriblandt Ritzau, at danskeren i løbet af natten og morgenen har døjet med kvalme.

Magnussen blev fra morgenstunden tilset af holdlægen og deltog senere i fredagens to træninger uden at gøre det store væsen af sig

I den førte træning satte danskeren 18.-bedste tid af de 20 kørere, og da han senere indtog banen igen, så gik det en anelse bedre med 16.-bedste tid.

I begge træninger var Kevin Magnussen hurtigere end makkeren Mick Schumacher, der er tilbage i Haas-bilen, efter et uheld for to uger siden i Saudi-Arabien.

I alt tilbagelagde danskeren 43 omgange på banen i Melbourne.

- Jeg havde det ikke godt, da jeg vågnede i morges, men det lykkes mig at få kørt nogle omgange og få en fornemmelse af bilen, siger Kevin Magnussen til Haas-holdets hjemmeside.

- Forhåbentlig har jeg det bedre i morgen (lørdag, red.), og så må vi bygge på derfra og få en god kvalifikation, lyder det videre.

Ferrari var hurtigst i begge fredagens træninger. Carlos Sainz Jr. var hurtigst i den første, mens Charles Leclerc var bedst i den anden træning. Red Bull-bilerne med Max Verstappen og Sergio Perez fulgte godt med.

Sponsoreret indhold