Nyheder18. december 2007

KETIL TEISEN: NU FÅR VI VISHED

Legeonklen er lettet over, at forældrene nu er fundet, så han og familien kan få nogle svar. Han ønsker dog ikke at se ligene med egne øjne
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/ketilfundetstort-jpg.jpg

Den 41-årige børnevært, Ketil Teisen - kendt fra "Martin & Ketil" - havde egentlig ikke regnet med, at ligene af hans døde forældre nogensinde ville dukke op igen, men i går skete det så alligevel.

Finn og Ruth Teisen, som blev dræbt af en 25-årig galning på Ærø tilbage i juli, blev fanget i en fiskers trawl nær Langeland, og det giver en lettelse hos familien.

- Nu har vi noget at begrave, og måske kan ligene give os nogle flere svar, om drabet skete med fuldt overlæg eller i affekt for eksempel, fortæller Ketil.

Noget kunne tyde på det første. I hvert fald blev to de lig fundet sammenbundet med et reb.

- Selv om jeg ikke havde regnet med, at de ville blive fundet, kom opkaldet egentlig ikke som en stor overraskelse for mig. Vi græd lidt med børnene, og nu må vi så se, hvad der skal ske, efter at retsmedicinerne har foretaget deres undersøgelser, siger Ketil, som ikke føler behov for at se ligene med egne øjne.

Én ting er han dog sikker på:

- Min mor og far fik det sidste ord ...

Læs et stort, dybdegående interview med Ketil i SE og HØR på torsdag, hvor han fortæller fra hjertet om sit halve år i helvede.

Sponsoreret indhold