Nyheder28. oktober 2008

Ketil Teisen: Forældrenes drabsmand dømt

Den populære TV-vært var ikke selv til stede, da dommen faldt i retten i Svenborg
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/ketil-teisen-drab-dom1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Forrig sommer blev ægteparret Ruth og Finn Teisen brutalt myrdet om bord på deres motorbåd. De var forældre til den populære bøenvært fra TV 2, Ketil Teisen.

I formiddags afsluttede retssagen mod drabsmanden, den 26-årige Lars Kjærsgaard, der blev kendt skyldig i begge drab og dømt til behandling på en psykiatrisk afdeling på ubestemt tid.

Familien Teisen har fulgt retssagen tæt, men Ketil Teisen var ikke til stede, da dommen blev afsagt.

- Min bror føler sig mere sårbar på dette område, end jeg gør, forklarer Steen Teisen til Ekstra Bladet om sin brors fravær.

Ægteparret Teisen var først meldt savnede i 14 dage, før politiet kunne skride til anholdelse af den 26-årige Lars Kjærsgaard. Han har siden siddet fængslet for mordene. Under retssagen har han selv forklaret, at han ønskede at købe parrets båd, som de havde sat til salg. Da han den 2. juni mødtes med parret for at få en prøvetur i båden, kom de tre parter op at skændes, hvilket endte med, at den 26-årige slog Ketils forældre ihjel.

Angiveligt var Lars Kjærsgaard pludselig kommet i tanke om, at han ikke havde råd til at købe båden alligevel. Det gjorde særligt Finn Teisen gal, og skænderiet udviklede sig et kraftigt håndgemæng.

- De angreb mig med en flagstang, et metalrør og en hobbykniv, har den 26-årige morder forklaret som årsag til, at han stak dem begge ned.

Under retssagen er det kommet frem, at Lars Kjærsgaard dræbte ægteparret med en lommekniv, han havde bragt med sig om bord. Finn Teisen blev ifølge obduktionen stukket hele 15 gange både i maven og i ryggen. Ruth Teisen blev stukket fem gange. Kniven var ifølge retsmedicinerne ført med så stor kraft, at der var brud på flere af ribbenene.

Sponsoreret indhold