Nyheder28. januar 2012

Kesslers vilde druktur

Bokseren sejlede rundt under sit brag af en fest ZEN
Af af
Mikkel Kessler har fået revet "Blomsterland" fra DRs julekalender ned.
Mikkel Kessler har fået revet "Blomsterland" fra DRs julekalender ned.
 Foto: All Over

Det gik vildt for sig, da Mikkel Kessler sidste weekend besluttede sig for at tage en tur i byen.

Den smækre boksedreng startede aftenen med en tur på restaurant MASH i Bredgade sammen med sin fætter og sin ven. Men mens de to andre fyre fik sig en kæmpe steak i bøfparadiset, fik Mikkel kun en petit tallerken med et par rejer til aftensmad.

Rejerne fungerede nærmest mest som en sidedish til den gyldne og flydende hovedret øl, der væltede ned i Mikkels svælg i en lind strøm.

Læs også: Mikkel Kessler: Min kiksede nytårsaften
Da Kessler sent på aftenen forlod MASH, bevægede han og vennerne sig hastigt over mod den populære natklub ZEN. Og her var der ingen tvivl om, at der stod dødsdruk på bokserbidkens balkort.

Bordet med de mange mænd på natklubben bugnede af tomme flasker, og champagnespanden var fyldt med brugte shotglas.

Læs også: Mikkel Kessler: Nu indrømmer han

Ingen glas var dog ikke en hindring for Kessler, der ligesom vennerne smækkede både vodka- og Fisherman's-flaskerne for munden og tyllede de glade dråber.

De voldsomme mængder alkohol betød, at Mikkels øjne meget hurtigt begyndte at trille rundt i hovedet på ham. Der blev ramt ved siden af på high fives, og vennerne måtte støtte hans vaklende krop, hvilket resulterede i, at Kessler kastede håndtegn med en stråhat på hovedet og dansede som en aldrende og fordrukken hiphopper med armen i vejret.

Det var i sandhed en vild fest!

Sponsoreret indhold